Lijepe 4 sobe s bazenom u modernom stambenom kompleksu na Costa Blanci

Costa Blanka, Španjolska – ID 14088
236,000 €
Područje 96 m2
Izgled 4+kk
More 2 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Prodaja modernog 4-sobnog stana s izravnim pogledom na more u Alicanteu na Costa Blanci, Španjolska. Nudimo na prodaju prekrasan stan od 96,96 m² s ukupnom stambenom površinom od 82,40 m², koji se nalazi u prizemlju dvokatnice u popularnom području Alicantea, samo 2000 metara od prekrasne plaže. Ovaj stan nudi nevjerojatnu kombinaciju izvrsne lokacije i luksuznog življenja.

Stan će biti dovršen 2025. godine i savršen je izbor kako za stalno stanovanje, tako i za rekreacijske boravke ili kao investicijska nekretnina. Raspored apartmana uključuje prostrani dnevni boravak s kuhinjom, 3 spavaće sobe, kupaonicu i veliku terasu od 28,25 m² s fascinantnim pogledom na more - idealno mjesto za opuštanje i uživanje na španjolskom suncu.

Stan je djelomično opremljen suvremenom tehnologijom, uključujući telefonsku i internetsku vezu, a odmah do zgrade nalazi se i privatno parkirno mjesto. Mirna lokacija u Alicanteu, u kombinaciji s blizinom plaže, pruža mir i tišinu, ali ste u isto vrijeme blizu centra grada i svih njegovih usluga.

Ljubitelji golfa će ovdje pronaći svoj put jer se apartman nalazi u blizini nekoliko prestižnih golf terena. Ova regija je poznata po svojim dobro održavanim golf terenima, gdje možete uživati u igri tijekom cijele godine zahvaljujući ugodnoj mediteranskoj klimi. Za strastvene golfere ovo je mjesto doslovno raj!

Kompleks uključuje zajednički bazen, idealan za rashlađivanje u vrućim ljetnim danima. U okolici se nalaze bogati gradski sadržaji, sportski sadržaji i izvrsna prometna dostupnost.

Zahvaljujući izuzetnom položaju uz more i blizini golf terena, ovaj stan je idealan ne samo za osobnu upotrebu, već i kao odlična prilika za ulaganje.

Ako tražite nekretninu s fantastičnim pristupom moru i želite uživati u životu u prekrasnom okruženju Costa Blance, kontaktirajte nas! S našim timom MOJA NEKRETNINA UZ MORE pomoći ćemo vam u cijelom procesu od kupnje do upravljanja nekretninom.

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
96 m2
Korisna površina
82.4 m2
Terasa
28.25 m2
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00