Luksuzni 3-sobni stan u modernom stambenom kompleksu u blizini golf terena.

Villamartin, Španjolska – ID 13756
220,000 €
Područje 72 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/4
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam veliki projekt u izgradnji na popularnoj lokaciji Villamartin na Costa Blanci. U ponudi je trosoban stan ukupne površine 72,95 m². Korisna površina je 62 m², a imat ćete prostrani balkon površine 11,9 m², idealan za opuštanje i sjedenje na otvorenom.

Ne plaćate proviziju.

Ova moderna jedinica imat će izvrsnu lokaciju na 2. katu od ukupno 4 kata zgrade. Stanu pripada i parkirno mjesto, što osigurava udobnost i sigurnost za vaš automobil.

Nekretnina je u izgradnji i planirano je za odobrenje 2024. Nakon završetka, bit će dostupna odmah. Sva potrebna telekomunikacijska oprema, uključujući i internet, naravno bit će dostupna.

Villamartin je mjesto poznato po izvrsnoj gradskoj opremljenosti: škole, vrtići, medicinske ustanove, pošta i supermarketi su u blizini. Promet je osiguran javnim prijevozom, autobusnim prijevozom i cestovnom vezom.

Villamartin je također idealno mjesto za ljubitelje golfa i plivanja. Sunčana obala i brojni golf tereni u blizini jamče da ćete ovdje uvijek pronaći nešto zanimljivo za opuštanje ili aktivan odmor.

Ako tražite kombinaciju modernog života, povoljne lokacije i izvrsnih gradskih sadržaja, onda je ova nekretnina upravo za vas. Cjelogodišnje korištenje osigurava da možete uživati u svim blagodatima ovog prekrasnog kraja tijekom cijele godine.

Ne oklijevajte i već sada rezervirajte svoje mjesto u ovoj željenoj novogradnji!

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
72 m2
Korisna površina
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00