Luksuzni 3-sobni stan u modernom stambenom kompleksu u blizini golf terena.

Villamartin, Španjolska – ID 13760
222,000 €
Područje 72 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/4
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam novi kompleks koji se nalazi u blizini dva najpoznatija golf kluba u okolici iu neposrednoj blizini svih usluga, trgovačkih centara, rekreacijskih i zdravstvenih centara, kao i samo korak od plaže i 1 sat od Alicante International Zračna luka.

Kompleks uključuje 112 vrlo ugodnih apartmana s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice s velikom terasom. Apartmani su vrlo dobro orijentirani, dobivaju svjetlost i toplinu od sunca tijekom cijele godine.

Ovaj odličan stan nalazi se na prvom katu i ima 2 spavaće sobe, 3 kupaonice i prostrani balkon od 11 četvornih metara.

Stanarima kompleksa na raspolaganju je:

- zajednički bazen

- Jacuzzi

- Parkirna mjesta

- velike zelene površine

- igralište 

- fitness

Zgrada ima armirano betonsku konstrukciju i fasadu izvedenu dvostrukim zidom, odvojenim polietilenskim pločama debljine 6 cm. Vanjska stolarija izrađena je od PVC-a (boja 7016 ili slična) sa dvostrukim staklom (tip "Climalit").

Prostori za odlaganje su dostupni u svakoj sobi, a terase su opremljene staklenim ogradama. Predinstalacija za spajanje klime je gotova te su postavljene električne rolete.

Kuhinja je opremljena visokim i niskim kuhinjskim elementima lakiranim u bijeloj boji (u tijeku odabira) te kvarcnom radnom pločom ("Silestone" ili sl.) također u bijeloj boji (u tijeku). Uključuje kuhinjski sudoper s baterijom i aerotermalni sustav za pripremu tople vode s bojlerom zapremine 110 litara.

Kupaonice imaju tuš kade od smole, staklene vodene pregrade i ugrađene slavine i tuševe. Dostupni su i ugradbeni viseći porculanski umivaonici s ogledalom, ormarićem i slavinom.

Podovi su obloženi porculanskom keramikom u boji imitacije drva ili mramora po dogovoru. Pločice u kuhinji i kupaonici su bijele.

Je li Villamartin dobro mjesto za život?

Villamartin se smatra poželjnim mjestom za život iz mnogo razloga, od kojih ćemo mnoge istražiti u nastavku. Mediteranska klima, prekrasne obližnje plaže, golf tereni i brojni rekreacijski sadržaji privlače kako umirovljenike tako i mlade obitelji.

Područje ima dobro razvijenu infrastrukturu s lakim pristupom trgovačkim centrima, restoranima i zdravstvenim uslugama. Sigurnost i relativno niski troškovi života u usporedbi s drugim europskim destinacijama dodatno povećavaju njegovu atraktivnost.

Golf tereni i sportske aktivnosti Villamartin se može pohvaliti jednim od najboljih golf terena u regiji koji privlači igrače iz cijelog svijeta. Osim golfa, područje nudi i mnoge druge sportske aktivnosti, poput tenisa, biciklizma ili vodenih sportova na obližnjim plažama.

U srcu Villamartina nalazi se živahni trg poznat kao Villamartin Plaza, gdje ćete pronaći širok izbor restorana, barova, trgovina i kafića. Ovo je mjesto idealno za večernje šetnje i uživanje u domaćoj gastronomiji.

Villamartin je udaljen samo nekoliko minuta vožnje od prekrasnih plaža Orihuela Costa, uključujući La Zenia, Cabo Roig i Playa Flamenca. Ove su plaže poznate po čistom moru, zlatnom pijesku i izvrsnim uvjetima za kupanje i sunčanje.

Područje nudi izvrsnu infrastrukturu s međunarodnim školama, medicinskim ustanovama i trgovačkim centrima, što ga čini idealnim mjestom za stalni boravak i rekreaciju. Villamartin je također dobro povezan s obližnjim gradovima i međunarodnim zračnim lukama, što olakšava putovanje.

Villamartin je sinonim za luksuz, udobnost i kvalitetan život. Zahvaljujući svom položaju, sadržajima i prirodnim ljepotama, to je mjesto koje će voljeti ne samo golferi, već i svi oni koji traže visoku kvalitetu života na sunčanoj obali Španjolske.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Naša veza ne prestaje kupnjom, ona tek počinje.

Tim MNM

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
72 m2
Korisna površina
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00