Luksuzni apartmani u fantastičnoj rezidenciji s bazenom i pogledom na planinu.

Alicante, Španjolska – ID 14452
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica
Dobijte najbolju cijenu - naručite izravno od programera.
Predstavljamo vam ekskluzivni razvojni projekt koji će vam zasigurno zapeti za oko. Ovaj projekt spaja modernu arhitekturu, luksuzne sadržaje i jedinstvenu lokaciju koja pruža mir golfskog okruženja, a istovremeno je blizu živahne obale Sredozemnog mora. Uživajte u pogledu na planinu i golf teren izravno iz udobnosti svog novog doma, a sve to uz jednostavan pristup plažama i noćnom životu. Ovaj projekt nudi vam spoj elegancije i opuštenosti u koji ćete se zaljubiti.

Ovaj veličanstveni kompleks nudi luksuzne stanove s 3 i 4 spavaće sobe, kombinirajući eleganciju, udobnost i idealnu lokaciju za one koji traže savršeno mjesto za život ili ulaganje. Kompleks se sastoji od 72 ekskluzivna apartmana i mezoneta s vrtovima, zajedničkim bazenom za odrasle i dječjim bazenom. Tu je i dječje igralište te ostali rekviziti koji će omogućiti Vašoj obitelji da u svemu uživa u maksimalnoj sigurnosti i miru.

Korisna površina: 99,25 m² - 127,09 m²
Terase: 10,79 m² - 40,1 m²

Svi apartmani u ovom prekrasnom kompleksu imaju potpuno opremljene kuhinje s pločom za kuhanje, napom i pećnicom, grijanje vode pomoću aerotermalnog sustava, glatku bijelu boju na zidovima i stropovima, dvostruko ostakljene PVC prozore i vrata. Osim toga, svi stanovi opremljeni su klima uređajima i grijaćim tijelima, kao i ugradbenim ormarima u svim spavaćim sobama.

Apartmani imaju vlastiti parking, zajednički bazen za odrasle i djecu te multifunkcionalnu sobu. Apartmani u prizemlju imaju vlastiti vrt, dok dvoetažni apartmani imaju velike terase.

Terase su idealne za objedovanje tijekom cijelog dana i nude prekrasan pogled na planine Sierra de las Águilas ili prekrasan golf teren koji oduzima dah.

Stanarima kompleksa na raspolaganju je mali supermarket, restoran i bar, klub, fitnes centar i teniski tereni. Zahvaljujući svojoj odličnoj lokaciji, ova je kuća udaljena samo 10 minuta vožnje od zlatnih plaža Alicantea (20 km) i zračne luke Alicante (18 km). U blizini je povijesno selo Monforte del Cid sa svojim brojnim lokalnim atrakcijama.

Cijena od 220.000€

Alicante

Alicante je jedan od najpopularnijih gradova na obali Sredozemnog mora, a njegove zlatne plaže i topla klima svake godine privlače tisuće turista i stanovnika iz cijelog svijeta. Zahvaljujući modernoj infrastrukturi , blizini međunarodne zračne luke i živahnoj kulturi, Alicante nudi idealnu kombinaciju za život, odmor i ulaganje u nekretnine. Grad je također poznat po svojoj bogatoj povijesti, gastronomiji i slikovitim šetnicama, što ga čini jedinstvenim mjestom za one željne aktivnog i kvalitetnog načina života uz more. Osim toga, Alicante je udaljen samo nekoliko minuta vožnje od mirnih područja kao što je Alenda, gdje možete uživati u opuštanju na golf terenu , dok je blizu gradskih usluga i zabave.

Prednosti kupnje nekretnine u Španjolskoj

Ulaganje u nekretnine u Španjolskoj odličan je izbor ne samo zbog sunčanog vremena i prekrasnog okruženja, već i zbog stabilnog tržišta nekretnina . Španjolska nudi širok raspon nekretnina, od luksuznih vila do modernih stanova, a uz relativno pristupačne cijene , moguće je pronaći nekretninu koja će odgovarati vašim potrebama i budžetu. Osim toga, posjedovanje nekretnine u Španjolskoj često donosi porezne olakšice i mogućnost povrata ulaganja kroz iznajmljivanje. Zajamčeni povrat jedan je od glavnih razloga zašto je kupnja nekretnina u ovoj zemlji toliko popularna. Zahvaljujući svom položaju i stilu života, Španjolska je privlačno mjesto za stalni boravak, sezonski odmor ili isplativo ulaganje u budućnost.

Uz Moje imanje uz more sigurni ste da će ulaganje u nekretnine biti jednostavno i bezbrižno. Lider smo na tržištu s više od 10 godina iskustva i stotinama zadovoljnih klijenata koji već posjeduju svoje nekretnine uz more . Nudimo širok izbor stanova i kuća u Španjolskoj, izravno od investitora, što vam jamči najbolje cijene . Našim klijentima pružamo potpunu podršku - od odabira nekretnine, pravnog i poreznog savjetovanja, do upravljanja nekretninom nakon kupnje. S nama ulažete sigurno i uz zajamčene povrate. Povjerite se profesionalcima i napravite prvi korak do svoje kuće iz snova uz more uz Moje imanje uz more !

Jedinice u kompleksu

Pogled na more
YES
Bazen
bazeni
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00