Luksuzni stan s 3 spavaće sobe s bazenom i spektakularnim pogledom, vrlo blizu mora u srcu Costa del Sol

Malaga, Španjolska – ID 14666
320,000 €
Područje 83 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 3 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam jedinstven apartman u luksuznom kompleksu smještenom u srcu Costa del Sol. Ovaj svijetao i prostran stan ukupne površine 83,76 m² savršen je izbor za one koji traže miran život u blizini mora s izvrsnim pogledom na okolnu prirodu. Ovaj stan se nalazi na 1.katu.

Apartman nudi 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, prostrani otvoreni dnevni boravak s potpuno opremljenom modernom kuhinjom i terasu od 26,89 m² okrenutu prema jugozapadu, idealnu za opuštanje s pogledom na golf teren, planine i okolni krajolik.

Svi prostori projektirani su s naglaskom na visoku kvalitetu gradnje i zadovoljavaju europske standarde gradnje. Apartman sadrži klima uređaj/grijanje, potpuno opremljenu kupaonicu s modernom opremom i kuhinju s kvalitetnim aparatima (staklokeramička ploča, pećnica, hladnjak).

Kompleks se sastoji od 69 apartmana. Svi apartmani imaju prekrasan panoramski pogled na golf teren, obalu i planine. Stanovi su dobili energetski certifikat B razreda koji osigurava visoku energetsku učinkovitost.

Kompleks nudi:

- zajednički bazen

- privatni stambeni prostor

- rješenja za uštedu energije uključujući solarne ploče, toplinsku i zvučnu izolaciju

- vlastiti parking s preugradnjom punionice za električne automobile

Kompleks je dobro povezan s dobrim cestovnim pristupom i udaljen je samo 20 minuta od Marbelle i 60 minuta od zračne luke Malaga autocestom A7. Također je samo 40 minuta vožnje od međunarodne zračne luke Gibraltar. Zahvaljujući izvrsnoj lokaciji, bit ćete blizu ne samo obale, koja je udaljena samo 3 km, već i svih gradskih sadržaja Costa del Sol. Ovaj kompleks idealan je za ljubitelje golfa i one koji traže kombinaciju sporta i opuštanja uz more.

Zašto ulagati u nekretnine u Španjolskoj? 

Ulaganje u nekretnine u Španjolskoj se isplati iz nekoliko razloga. Španjolska nudi stabilno i rastuće tržište nekretnina koje je idealno za dugoročna ulaganja. Cijene nekretnina još uvijek su povoljne u usporedbi s drugim europskim destinacijama, što znači veliku priliku za povećanje vrijednosti ulaganja. Zahvaljujući povoljnoj cjelogodišnjoj klimi i velikoj turističkoj privlačnosti, Španjolska je jedno od najpopularnijih odredišta u Europi, što povećava potražnju za kratkoročnim najmom. Osim toga, postoje vrlo povoljni uvjeti za stjecanje rezidencijalnog statusa prilikom ulaganja u nekretnine, što donosi porezne i druge pogodnosti.

Moje Nemovost u Moře vaš je pouzdan partner za ulaganja u strane nekretnine. Već više od 10 godina pomažemo našim klijentima pronaći svoj dom iz snova uz more i pružamo kompletnu uslugu od odabira nekretnine do upravljanja investicijom. Radimo samo s provjerenim programerima i nudimo nekretnine izravno iz izvora, što osigurava najbolje cijene na tržištu. Zahvaljujući našem iskustvu i individualnom pristupu, imamo više od 1000 zadovoljnih klijenata koji uživaju u luksuznom stilu života uz more. My Property by the Sea vaše je jamstvo sigurnog i isplativog ulaganja u nekretnine na Costa del Solu i drugim atraktivnim destinacijama.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
83 m2
Korisna površina
83.76 m2
Terasa
26.89 m2
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00