Moderan stan s 3 spavaće sobe s pogledom na more - Isla Plana, zaljev Mazarrón, Murcia, Španjolska

Isla Plana , Španjolska – ID 14705
199,000 €
Područje 90 m2
Izgled 4+kk
Pod 2/2
More 280 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj moderan stan s 3 spavaće sobe i 2 kupaonice okrenut prema jugu idealan je izbor za one koji traže luksuzan život s prekrasnim pogledom na more i planine, a istovremeno su blizu plaže i svih sadržaja. Imanje se nalazi na poželjnoj lokaciji Isla Plana u kompleksu Mojon Hills koji je poznat po mirnom okruženju i visokom životnom standardu.

Stan je kompletno namješten i nudi moderan interijer s kvalitetnom završnom obradom. Raspored uključuje 3 spavaće sobe, od kojih se jedna trenutno koristi kao garderoba, pružajući praktično rješenje za skladištenje. Glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu (en-suite). U cijelom stanu je ugrađena klima (kanalna jedinica) koja osigurava ugodnu klimu tijekom cijele godine. U sklopu prodaje je i pripadajuće parkirno mjesto.

Apartman ima veliku terasu okrenutu prema jugu, koja je djelomično natkrivena umjetnom travom i opremljena tendom, što stvara idealan prostor za sjedenje i opuštanje na otvorenom. S terase možete uživati u prekrasnom pogledu na more i okolne planine. Nekretnina također ima vanjsku pomoćnu prostoriju, idealnu za ostavu ili kao prostor za perilicu rublja.

Kompleks Mojon Hills nudi svojim stanovnicima pristup pažljivo održavanim zajedničkim prostorima s bazenom i jacuzzijem gdje možete uživati u opuštanju u mirnom okruženju. Ulaganje u nekretninu u ovom području nudi ne samo mogućnost korištenja kao drugog doma, već također odlična prilika za stvaranje prihoda od najma. Blaga mediteranska klima i više od 300 sunčanih dana godišnje čine zaljev Mazarrón idealnim mjestom za rekreaciju tijekom cijele godine. Posjedovanje nekretnine na tako atraktivnoj lokaciji donosi stabilnu vrijednost i potencijal za dugoročno povećanje vrijednosti.

Isla Plana nalazi se u području zaljeva Mazarrón i nudi sve potrebne sadržaje uključujući trgovine, restorane, kafiće i medicinske ustanove. Ova lokacija je tražena zbog svoje mirne atmosfere i prekrasnih prirodnih plaža koje su idealne za vodene sportove kao što su plivanje, ronjenje i ribolov. Lokalne plaže dobile su prestižnu Plavu zastavu i certifikat kvalitete Q koji jamči čistoću vode i visoku razinu usluge.

Isla Plana udaljena je otprilike 35 minuta vožnje od međunarodne zračne luke Corvera (Murcia) i približno jedan sat od međunarodne zračne luke Alicante, što osigurava jednostavan pristup putnicima iz cijelog svijeta. Područje je dobro povezano s drugim gradovima u regiji, kao što su Cartagena ili Mazarrón, koji nude širok raspon kulturnih i društvenih aktivnosti.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na najatraktivnijim lokacijama na obali Španjolske. Pružamo potpunu podršku od pravnih savjeta do administrativne podrške kako bismo osigurali neometano odvijanje cijele transakcije. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i poznavanju domaćeg tržišta, pomoći ćemo Vam pronaći nekretninu koja će zadovoljiti sve Vaše zamisli i zahtjeve.

Kontaktirajte nas danas za više informacija ili da dogovorite osobno razgledavanje ovog prekrasnog apartmana u Isla Plani. Ako ova ponuda ne ispuni vaša očekivanja, rado ćemo vam pronaći druge nekretnine prema vašim specifičnim zahtjevima u području Mazarróna, Isla Plane ili na drugim prekrasnim lokacijama na obali Španjolske!

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
90 m2
Korisna površina
82 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00