Nudimo zanimljiv 3+1 apartman u blizini Praškog dvorca

Praha, Prag, Češka Republika – ID 12976
357,071 €
Područje 57 m2
Izgled 3+1
Pod 2/6
Stanje Gotovo

Nudimo zanimljiv 3+1 apartman, 61m2 u blizini Praškog dvorca.

Tražite li lokaciju koja nudi dobru povezanost sa središtem, a istovremeno ste nekoliko minuta udaljeni od Praškog dvorca,

okružen nizom povijesnih spomenika? Privlači li vas granica između Hradčana i Střešovica?

Nudimo na prodaju udoban 3+1 stan nakon kompletne rekonstrukcije 57m2 + 4m2 konobe u osobnom vlasništvu, na 1. katu kuće od cigle. Visoki stropovi, lučni profil u predsoblju s dominantnim popločenjem i renovirana vrata daju stanu neobičan ugođaj.

Iz hodnika se direktno ulazi u 2 sobe. Veća soba je prostrana s prozračnim drvenim podom za spavanje s osvjetljenjem. U drugoj sobi nalazi se praktična niša za odlaganje odjeće i stvari. Treća soba, koja se može koristiti kao radna soba, ima pristup kroz kuhinju. Sve 3 sobe imaju prozore prema zrelom zelenilu (na sjeveru). Svaka soba je opremljena FAB bravom, pogodna za iznajmljivanje putem Airbnb-a (svaka soba prima do dvije osobe). U kuhinji je novi kuhinjski element sa staklokeramičkom pločom, toplozračnom i mikrovalnom pećnicom, perilicom suđa i hladnjakom.

Iz hodnika postoje još 3 ulaza: 1. u kupaonicu s velikom kutnom kadom i umivaonikom, 2. u ostavu s plinskim bojlerom (grijanje i topla voda) te ima mjesta za perilicu i sušilicu rublja, 3. .u poseban WC.

Stanu pripada prostrana i suha konoba koja se nalazi u prizemlju kuće. Tu je i prostorija za dječja kolica/bicikle i lift. Dio zatvorenog dvorišta pripada kući, zemljište u mirnom dvorištu služi kao zajednički vanjski prostor te je tako ugodan dodatak, posebno u ljetnim mjesecima, kuća uključuje i malo dvorište.

Zahvaljujući svojoj lokaciji stan je pogodan i kao investicija za naredno iznajmljivanje. Mogućnost daljnje prodaje s uređajem.

Lokacija apartmana nudi sve na pješačkoj udaljenosti, prestiž lokacije naglašava: Praški dvorac (1,1 km), samostan Strahov (650 m), Loreto (800 m), Petřínské sady (1,8 km), Hradčanské náměstí (1,1 km), trgovina mješovitom robom (30m), bezbroj prekrasnih kafića i restorana dok hodate ulicom Nerudová do Karlovog mosta.

Gradski sadržaji: dvije osnovne škole, dječji vrtić, gimnazija Jan Kepler, poliklinika Pod Marjánkou. Brza povezanost s podzemnom, zračnom lukom i centrom: tramvaj, bus. Bazen Petynka, obližnji park Petřín ili park Landronka ili Hvězda mjesta su za opuštanje ili bavljenje raznim sportovima.

Prodavatelj zadržava pravo odabira kupca prema kriterijima koje sam odabere.

Za više informacija kontaktirajte nas putem date forme ili telefonom.

Ne ustručavajte se dogovoriti osobni posjet. Veselit ću se što ću te vidjeti.

Kat
2
Broj katova
6
Izgled
3+1
Područje
57 m2
Korisna površina
57 m2
Podrum
YES
Oznaka energetske učinkovitosti
G

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00