Odličan 3 sobni stan s terasom i parkingom u Torrevieji, idealan za odmor uz more

Torrevieja, Španjolska – ID 14314
115,000 €
Područje 77 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/4
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam prostrani 3-sobni stan površine 77 m² u samom centru Torrevieje, Alicante, Španjolska. Ovaj stan se nalazi na drugom katu četverokatnice s liftom. Stan je u vrlo dobrom stanju i potpuno opremljen, odmah useljiv. Korisna površina stana je 74 m².

Raspored stana uključuje dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonicu i prostranu terasu koja je idealna za odmor. U cijenu je uključeno i parkirno mjesto u garaži, što je velika prednost.

Stan se nalazi u mirnom dijelu grada, u blizini autobusnog kolodvora, što osigurava odličnu prometnu dostupnost. U blizini se nalaze svi sadržaji kao što su škole, vrtići, medicinske ustanove, pošta, supermarketi i mreža trgovina i usluga. Udaljenost od mora je samo 500 metara, što je odlična prilika za ljubitelje kupanja i aktivnosti na plaži.

Torrevieja

Torrevieja je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na Costa Blanci. Grad nudi prekrasne plaže, bogat kulturni život i brojne sportske aktivnosti. Idealno je mjesto za obitelji i mlade ljude željne zabave. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju mnogi festivali, koncerti i druga kulturna događanja.

Alicante

Alicante, glavni grad istoimene pokrajine, udaljen je samo nekoliko minuta vožnje od Torrevieje. Grad je poznat po svojoj međunarodnoj zračnoj luci koja nudi širok raspon letova za cijelu Europu, što osigurava izvrsnu dostupnost stranim posjetiteljima i stanovnicima. Za ljubitelje golfa područje oko Alicantea i Torrevieje pravi je raj - u blizini se nalazi nekoliko prestižnih golf terena koji nude kvalitetne sadržaje i prekrasan pogled na Sredozemno more.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MOŘE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu prema vašim zahtjevima kako vaš novac ne bi izgubio vrijednost. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i sveukupno upravljanje nekretninama, uključujući postprodajne usluge na španjolskoj obali. Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Ne propustite ovu priliku za posjedovanje apartmana u popularnom ljetovalištu sa svim pogodnostima koje možete poželjeti. Naša veza ne prestaje kupnjom, ona tek počinje.

Za više informacija kontaktirajte nas ili posjetite našu web stranicu. Rado ćemo Vam pomoći oko svega i organizirati obilazak imanja.

Tim MNM

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
77 m2
Korisna površina
74 m2
Terasa
YES
Garaža
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00