Odličan 4+1, samo 150m od mora, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 12782
137,260 €
Područje 98 m2
Izgled 4+1
Pod 1/7
More 150 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam udoban stan u Torrevieji, u popularnom području Playa de los Naufragos. Ovaj prostrani apartman ukupne površine 98m2 sastoji se od tri spavaće sobe, jedne kupaonice i ugodnog balkona od 6m2 na kojem možete uživati u sunčanom španjolskom vremenu. S pogledom na grad i more, ovaj apartman je idealno mjesto za opuštanje i opuštanje.

Lokacija ovog apartmana je jedinstvena, udaljen svega 150 metara od plaže, što ga čini izvrsnim izborom za ljubitelje sunca i mora. Zahvaljujući liftu pristup stanu je jednostavan i praktičan, što ćete posebno cijeniti prilikom kupovine ili nošenja prtljage.

Ovaj apartman je idealan izbor za one koji traže udoban i prostran život u blizini plaže i svih sadržaja. Ne propustite ovu priliku i kontaktirajte nas danas za više informacija ili razgledavanje!

Torrevieja je popularno turističko mjesto i grad u pokrajini Alicante na južnoj obali Costa Blance. Grad je treći po veličini u svojoj pokrajini nakon Alicantea i Elchea. Ovo ljetovalište je popularno zbog svoje povoljne mediteranske klime, prekrasnih pješčanih plaža i brojnih slanih jezera i laguna u okolici.

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih pristojbi, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljine. , oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redoviti pregledi nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i naknadne ugradnje. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kat
1
Broj katova
7
Izgled
4+1
Pogled na more
YES
Područje
98 m2
Korisna površina
90 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00