PODOVI? Prekrasan trosoban stan na Mallorci

Cala d'Or, Španjolska – ID 13480
368,500 €
Područje 61 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/4
More 300 m
Stanje Gotovo

Ekskluzivno vam nudimo prodaju 3-sobnog stana u novogradnji u vrlo poželjnom kompleksu u Cala d'Or na prekrasnoj Mallorci. Ovaj moderan i moderan stan nudi ukupnu tlocrtnu površinu od 61,35 m² i korisnu površinu od 53,99 m². Stan je svijetao i prozračan, nalazi se u četverokatnici.

Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupatilo. Apartman također ima terasu na kojoj možete uživati u opuštanju na svježem zraku i pogledu na okolnu ljepotu.

Apartman se nalazi svega 300 metara od mora, što pruža izvrsne mogućnosti za kupanje i provođenje slobodnog vremena uz plažu. Kompleks je posebno pogodan zbog svoje mirne i tražene lokacije, nudi svu potrebnu infrastrukturu, uključujući i parkirno mjesto.

Kompleks također ima bazen gdje se možete opustiti i uživati u sunčanim danima.

Prometna dostupnost je odlična, imanje je lako dostupno cestom. Električna mreža je na standardnom naponu od 230V.

Stan je useljiv od 30.09.2024. i ne plaćate proviziju!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za ulaganje ili stvaranje svog novog doma na prekrasnoj lokaciji uz more. Cala d'Or je poznata po svojoj prekrasnoj arhitekturi, lijepim plažama i prijateljskoj atmosferi, što je čini idealnim mjestom za život ili rekreaciju.

Molimo kontaktirajte naš ured za više informacija.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
61 m2
Korisna površina
53.99 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00