Prekrasna 3-sobna kuća sa krovnom terasom

Camposol, Španjolska – ID 13069
69,995 €
Područje 45 m2
Izgled 3+kk
More 18 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam obiteljsku kuću u popularnoj rezidencijalnoj četvrti Camposol, samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarron. Ova nekretnina je idealna za one koji traže udoban i dobro opremljen dom u mirnom okruženju.

Kuća korisne površine 45 m² sadrži 2 spavaće sobe i 1 kupaonicu. Otvoreni prostor povezuje dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu stvarajući ugodno i prostrano okruženje. Nekretnina je potpuno opremljena i ima klima uređaj koji uz stropni ventilator osigurava ugodu tijekom vrućih ljetnih dana.

Vanjski dio kuće nudi privatni solarij na krovu, vrt i stražnju terasu na kojoj možete uživati u mirnim trenucima vani. Parcela od 100 m² ima dovoljno prostora za postavljanje malog bazena, a tu je i parking izvan ceste. Veliko stablo limuna i drugo zelenilo daju šarm ovoj nekretnini. Kako bi se povećala sigurnost, prozori i vrata opremljeni su rešetkama i rešetkama.

Imanje se nalazi u uvijek popularnom stambenom naselju Camposol Golf Development koje se nalazi u prirodnoj širokoj dolini okruženoj planinskim lancima i prekrasnim otvorenim krajolikom. Camposol nudi dva trgovačka centra s raznim supermarketima, trgovinama, veterinarima, optičarima, frizerima, stomatolozima, bankom, poštom, barovima i restoranima, uključujući indijsku, kinesku, španjolsku, englesku, talijansku i bugarsku kuhinju. Tu je i dom zdravlja, ljekarna, društveni centar i naravno golf igralište s 18 rupa i klub gdje se održavaju brojna društvena događanja i glazba uživo.

Camposol je lako dostupan, sa zračnom lukom Corvera (Murcia) udaljenom samo 30 minuta vožnje, a zračnom lukom Alicante otprilike sat vremena vožnje.

Ova nekretnina je idealna lokacija za trajni dom, kuću za odmor ili priliku za investiciju.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
45 m2
Zaplet
100 m2
Korisna površina
45 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
45 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00