Samostojeća vila 2+2, bazen 9x4m², terasa, pogled na planine, blizu golfa, mirna lokacija Camposol

Camposol, Španjolska – ID 13120
182,000 €
Područje 73 m2
Izgled 3+kk
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaju prekrasnu samostojeću vilu koja se nalazi na traženoj lokaciji Camposol u Španjolskoj. Ova prizemnica ima izgrađenu površinu od 73 m² i nalazi se na parceli od 400 m². S rasporedom od 3 sobe savršeno je mjesto za obiteljski život ili kao kuća za odmor.

Vila je u vrlo dobrom stanju i predstavlja sklad moderne udobnosti i tradicionalne španjolske arhitekture. Interijer prizemlja nudi prostrani dnevni boravak s izlazom na terasu, potpuno opremljenu kuhinju, dvije svijetle spavaće sobe i jednu kupaonicu. Velika staklena vrata u dnevnoj sobi daju obilje prirodnog svjetla i pružaju prekrasan pogled na vrt i bazen.

Okućnica od 400 m² u potpunosti je ograđena i nudi visoku razinu privatnosti i sigurnosti. U vrtu se nalazi lijepo uređeni bazen koji je idealno mjesto za rashlađivanje tijekom ljetnih mjeseci. Tu je i šupa koja pruža mnogo prostora za pohranu.

Inženjerske mreže su u potpunosti postavljene - vila je priključena na vodovod, kanalizaciju i struju. Nekretnina se nalazi u mirnom dijelu Camposol, ali s dobrim pristupom svim sadržajima.

Tlocrtna površina od 73 m² pruža dovoljno prostora za ugodan boravak, a zahvaljujući jednokatnoj tlocrtnoj strukturi vila je pogodna i za umirovljenike ili osobe s ograničenom pokretljivošću.

S popisnim brojem ROC418, ova nekretnina izvrsna je prilika za svakoga tko želi kvalitetan život u sunčanoj Španjolskoj. Za više informacija ili dogovor o obilasku, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
73 m2
Zaplet
400 m2
Korisna površina
73 m2
Bazen
YES
Izgrađeno područje
73 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00