Udoban 4+1 stan u neposrednoj blizini mora u Torrevieji.

Torrevieja, Španjolska – ID 14338
175,000 €
Područje 61 m2
Izgled 4+1
Pod 4/7
More 50 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam odličan 4+1 stan na 4. katu kuće od cigle u mirnom dijelu grada Torrevieja, u regiji Valencia, Španjolska. Stan ukupne površine 61 m² idealan je kako za stalni život tako i kao investicija. Imanje je u privatnom vlasništvu.

Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, tri spavaće sobe i kupaonicu. Apartman također ima balkon, gdje možete uživati u ugodnim trenucima uz pogled na okolni krajolik. Kuća je opremljena liftom, što osigurava udobnost za sve generacije.

Lokacija samo 50 metara od mora jedna je od najvećih prednosti ove nekretnine! Za ljubitelje plaža i kupanja savršeno je mjesto za odmor i rekreaciju tijekom cijele godine.

Stan je kompletno namješten i opremljen internetom, tako da omogućava moderan i ugodan život. Lokacija nudi sve građanske sadržaje na dohvat ruke - u blizini se nalaze škola, vrtić, medicinske ustanove, pošta, supermarket te širok izbor trgovina i usluga. Prijevoz je osiguran stajalištima javnog prijevoza i autobusnim linijama, dok ceste omogućuju lak pristup okolnim mjestima.

Zašto ulagati u Torrevieju i Španjolsku? Torrevieja je poznato ljetovalište s prekrasnim plažama i ugodnom klimom tijekom cijele godine. Kombinacija sunčanog vremena, izvrsne infrastrukture i dostupnosti svih usluga čine ovaj grad atraktivnom destinacijom ne samo za turiste, već i za one koji traže drugi dom ili investiciju s visokim potencijalom. Nekretnine u ovom području još uvijek su cijenjene zbog svoje povoljne lokacije i sve veće potražnje za životom na moru.

Ne oklijevajte i iskoristite ovu jedinstvenu priliku za posjedovanje apartmana u jednom od najpopularnijih španjolskih ljetovališta, koje nudi odličnu priliku za ulaganje i ugodan život na jugu Europe!

Kat
4
Broj katova
7
Izgled
4+1
Područje
61 m2
Korisna površina
61 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00