Vaš miran raj u Španjolskoj: Elegantna kuća s bazenom i terasom u šarmantnom Los Paganesu

Fuente Alamo, Španjolska – ID 12876
162,000 €
Područje 90 m2
Izgled 4+kk
More 18 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Smještena na parceli od 250 m² na uglu, ova lijepa novouređena nekretnina nudi idealan prostor za miran obiteljski život. Kuća ima tri prostrane spavaće sobe od kojih je svaka dizajnirana s naglaskom na udobnost i privatnost. Dvije moderne kupaonice, od kojih je jedna strateški smještena uz bazen, pružaju maksimalnu udobnost. Potpuno opremljena kuhinja spremna je ispuniti sve vaše kulinarske potrebe, dok laminat interijeru daje ugodan i elegantan izgled. Kuća je također opremljena komarnicima, kaminom na pelete i klima uređajem koji osigurava udobnost tijekom cijele godine.

Za one koji vole aktivnosti na otvorenom, tu je prostrana terasa koja je savršeno mjesto za opuštanje i privatni bazen za uživanje u sunčanim danima. Tu je i vanjski WC. Garaža može primiti dva automobila i nudi dovoljno prostora za motocikle, dok pomoćni dio nudi mnogo prostora za pohranu za sve vaše potrebe.

Mjesto radnje – Los Paganes

Los Paganes, pitoreskna četvrt u sjevernom dijelu općine Fuente Álamo, savršeno je mjesto za one koji traže miran život na selu, ali se ne žele odreći blizine grada. Lokacija je udaljena samo 8 minuta vožnje od Fuente Álamo, što znači da su svi gradski sadržaji nadohvat ruke. Okolica je okružena prirodnim ljepotama koje pružaju idealne uvjete za odmor i šetnju prirodom. Blizina gradova El Escobar i Los Almagros osigurava da imate sve što vam je potrebno nadohvat ruke dok uživate u miru i tišini seoskog života.

Zašto izabrati Španjolsku kao svoj drugi dom?

Španjolska je zemlja koja će vas očarati svojom kulturom, klimom i ljubaznošću lokalnog stanovništva. S više od 300 sunčanih dana godišnje, Španjolska nudi idealne uvjete za život pun sunca i blagostanja. Bogata povijest, izvrsna gastronomija i prekrasne plaže samo su neki od razloga zašto biste Španjolsku trebali smatrati svojim drugim domom. Španjolska je također poznata po izvrsnoj infrastrukturi i zdravstvenoj zaštiti, što je čini sigurnim i udobnim izborom za dugoročni boravak.

Zašto odabrati Moje imanje uz more?

Moje imanje uz more više je od agencije za nekretnine - to je vaš partner u pronalasku kuće iz snova. Uz naglasak na osobni pristup, profesionalnu uslugu i duboko poznavanje lokalnog tržišta, nudimo Vam ne samo nekretnine, već i stil života kakav želite. S nama možete biti sigurni da će svaki korak procesa, od odabira nekretnine do kupnje iste, proći glatko i bez stresa. Dopustite nam da vam pomognemo pronaći savršeno mjesto za stvaranje uspomena koje će trajati cijeli život.

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
90 m2
Zaplet
250 m2
Korisna površina
90 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
90 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00