Apartman s pogledom na more - Puerto de Mazarrón, Murcia, Španjolska

Puerto de Mazarrón, Španjolska – ID 14702
109,900 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
Pod 5/5
More 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici pronaći ćete više od 200 nekretnina u ovoj prekrasnoj regiji. Među njima je i ovaj prekrasan 3-sobni stan s prekrasnim pogledom na more, idealan za one koji žele živjeti blizu plaže. Ovaj moderan i potpuno opremljen apartman nalazi se u popularnom ljetovalištu Puerto de Mazarrón, koje se može pohvaliti prekrasnim plažama i prijateljskom atmosferom.

Površina stana: 60 m² tlocrtno se sastoji od: 2 spavaće sobe, 1 kupaonice, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i terasom.

Pogled na more, terasa, blizina plaže, lift, potpuno opremljena kuhinja i internet priključak

Samo nekoliko minuta hoda od plaže i usluga (supermarketi, restorani, ljekarne)

Stan je idealan za stalni život ili kao nekretnina za odmor, a zbog svoje lokacije pogodan je i kao investicija za iznajmljivanje turistima.

Puerto de Mazarrón je slikoviti lučki gradić na obali Sredozemnog mora, poznat po plažama s Plavom zastavom. Ove su plaže idealne za kupanje, ronjenje i razne vodene sportove. Grad također nudi izvrsnu infrastrukturu kao što su supermarketi, restorani, ljekarne i medicinske ustanove.

Osim toga, nekoliko golf terena i turističkih atrakcija kao što su prirodni rezervati i povijesni gradovi nalaze se u blizini, što područje čini još privlačnijim za turiste i stanovnike. Blizina većeg grada Cartagene donosi dodatne mogućnosti za kulturni užitak i shopping.

Puerto de Mazarrón ima izvrsnu dostupnost zahvaljujući međunarodnoj zračnoj luci Murcia-Corvera, koja je udaljena otprilike sat vremena vožnje. U blizini je i veći grad Cartagena, koji nudi bogatu povijest i mogućnosti za kupovinu. Prometna infrastruktura u tom području je izvrsna, osiguravajući jednostavan pristup drugim dijelovima Španjolske, kao što je Alicante na sjeveru ili Almería na jugu.

Posjedovanje nekretnine uz more u Španjolskoj nudi mnoge prednosti, uključujući izvrsnu mediteransku klimu tijekom cijele godine, niske troškove života i širok raspon mogućnosti iznajmljivanja za turiste. Španjolska je atraktivna ne samo za one koji traže drugi dom, već i za investitore koji žele iskoristiti rastuće tržište nekretnina.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na obali Španjolske i nudi širok raspon nekretnina na atraktivnim lokacijama kao što je Puerto de Mazarrón. Svojim iskustvom na tržištu nekretnina i individualnim pristupom pomoći ćemo Vam da pronađete idealnu nekretninu, bilo da tražite kuću uz more ili priliku za investiciju. Pomoći ćemo vam sa svim administrativnim i pravnim zahtjevima kako biste bili sigurni da cijela transakcija ide glatko.

Posjetite našu web stranicu kako biste vidjeli našu široku ponudu nekretnina na obali. S nama ćete lako i brzo pronaći svoj dom iz snova u Španjolskoj!

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
60 m2
Korisna površina
56 m2
Terasa
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00