Elegantan stan uz more s pogledom na more u Mojon Hills Resortu, Isla Plana, Murcia, Španjolska

Isla Plana, Španjolska – ID 14707
169,000 €
Područje 74 m2
Izgled 4+kk
Pod 1/1
More 260 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Uživajte u odmoru tijekom cijele godine u ovom prekrasnom apartmanu uz plažu koji nudi sve pogodnosti za opuštanje i miran stil života u popularnom primorskom području Isla Plana.

Ovaj stan s 3 spavaće sobe i 1 kupaonicom koji nije potrebno održavanje potpuno je namješten i spreman za useljenje odmah.

S fantastičnom lokacijom u zatvorenom kompleksu Mojon Hills Resorta i pristupom vanjskom bazenu, hidromasažnoj kadi i uređenim vrtovima, ovaj je stan savršen izbor za vaš odmor u Španjolskoj.

Stan je građen s naglaskom na kvalitetu i stil. Objekt nudi 3 prostrane spavaće sobe s ugradbenim ormarima i klima uređajima u svim sobama.

Kupaonica je opremljena produženim tuš kutom za veću udobnost.

Kuhinja je dizajnirana u otvorenom stilu te sadrži granitnu radnu ploču i sve potrebne kućanske aparate koji su uključeni u cijenu.

Dnevni boravak je povezan s velikom terasom s prekrasnim pogledom na more, gdje možete uživati u toplim ljetnim večerima uz zalazak sunca.

Stanu pripada i vlastita prostrana krovna terasa (solarij), opremljena kvalitetnom vrtnom garniturom i ostakljenom pergolom. Ovaj dio terase je idealno mjesto za opuštanje tijekom hladnijih mjeseci i pruža prekrasan panoramski pogled na more i okolne planine.

Dodatne pogodnosti ove nekretnine uključuju dvostruke prozore, puno parkirnog mjesta i klimatizaciju u svim sobama kako bi se osigurao ugodan boravak tijekom cijele godine.

Isla Plana slikovito je obalno selo koje čini granicu između gradova Cartagene i zaljeva Mazarrón. Ovo područje poznato je po prirodnim urbanim plažama i slikovitim uvalama u kojima možete otkriti ljepotu kristalno čistog mora. Ljubitelji ronjenja će također cijeniti poznatu špilju Cueva del Agua, koja je idealna za iskusne ronioce.

Zaljev Mazarrón ima više od 35 kilometara obale, od kojih je velik dio ostao netaknut masovnim turizmom. Mnoge plaže na ovom području dobile su prestižnu Plavu zastavu koja jamči čistoću mora i kvalitetu pružene usluge. Najpoznatije plaže uključuju plažu Bolnuevo, Playa del Castellar, Nares Beach i Playa de Rihuete. Svaka od ovih plaža nudi idealno okruženje za opuštanje i obiteljski odmor.

Odmaralište Mojon Hills nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od plaže Isla Plana i nudi jednostavan pristup drugim plažama u području zaljeva Mazarrón. Zračna luka Corvera (Murcia) udaljena je otprilike 40 minuta vožnje, dok se do međunarodne zračne luke Alicante može stići za otprilike 90 minuta. Zahvaljujući ovoj povoljnoj lokaciji, lako možete doći do svih većih gradova u regiji, kao i do međunarodnih veza.

U blizini ćete također pronaći širok izbor restorana i barova u kojima možete uživati u svježim plodovima mora i lokalnim specijalitetima. Isla Plana je poznata po ugodnoj atmosferi i opuštenom načinu života, što je čini popularnom lokacijom kako za turiste tako i za stalne stanovnike.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na atraktivnim lokacijama uz more u Španjolskoj. Nudimo cjelovitu uslugu pri kupnji nekretnine, uključujući pravno savjetovanje, administrativnu podršku i osiguravanje neometanog odvijanja cijelog procesa. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu na španjolskom tržištu, pomoći ćemo vam pronaći idealnu nekretninu koja ispunjava vaše zahtjeve i očekivanja.

Kontaktirajte nas i pripremit ćemo za vas osobni obilazak ovog elegantnog apartmana s prekrasnim pogledom na more u ekskluzivnom resortu Mojon Hills. Radujemo se što ćemo vam pomoći da ostvarite svoj san o posjedovanju vlastite kuće na moru!

Kat
1
Broj katova
1
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
74 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00