Kuća s 2 spavaće sobe s prostranim zemljištem u rezidencijalnom području Camposol, Mazarrón, Murcia, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 14694
174,995 €
Područje 86 m2
Izgled 3+kk
More 13 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Tražite li idealnu nekretninu uz more u Španjolskoj, više aktualnih ponuda nekretnina potražite na našoj web stranici Mojenemovitostumore.

Nudimo na prodaju samostojeću kuću s 2 spavaće sobe i 2 kupaonice koja se nalazi u popularnom rezidencijalnom području Camposol Golf Development.

Ova nekretnina izvrsna je prilika za ulaganje za one koji traže svoj drugi dom ili kuću za odmor u mirnom području blizu obale Sredozemnog mora.

Ova jedinstvena vila nudi vrt okrenut prema jugu s mogućnošću izgradnje privatnog bazena, prostrani podrum koji se može adaptirati prema potrebama budućeg vlasnika te privatnu krovnu terasu (solarij) s prekrasnim pogledom na okolne planine. . Unutarnje značajke uključuju kamin na drva, potpuno opremljenu kuhinju s aparatima i kompletan namještaj uključujući namještaj, što omogućuje trenutno useljenje bez dodatnih ulaganja.

Nekretnina također uključuje privatno parkiralište s asfaltiranim prilazom i vrtom koji nije potrebno održavati.

Imanje je također opremljeno roštiljem i mrežama protiv insekata, tako da možete udobno i sigurno uživati na otvorenom tijekom cijele godine.

Stambeno područje Camposol nalazi se u prekrasnoj dolini okruženoj planinskim lancima i prekrasnim otvorenim krajolikom. Mjesto nudi sve građanske pogodnosti koje osiguravaju ugodan život.

Naći ćete dva trgovačka centra sa širokim izborom trgovina, supermarketa, ljekarni, doma zdravlja, pošte i banke.

Za aktivnosti u slobodno vrijeme tu je golf teren s 18 rupa s klupskom zgradom u kojoj se održavaju društvena događanja i glazba uživo.

U okolici se nalazi i bogata ponuda restorana koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. Možete birati između indijske, kineske, španjolske, talijanske ili čak bugarske kuhinje. Sve je nadohvat ruke, što vam omogućuje da u potpunosti uživate u opuštenom načinu života na jugu Španjolske.

Prometna dostupnost: Camposol je strateški smješten samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža u području Puerto de Mazarrón i samo 30 minuta od zračne luke Corvera (Murcia). Zahvaljujući blizini autoceste, moguće je brzo i jednostavno doći do većih gradova kao što su Murcia ili Alicante, što osigurava veliku prometnu dostupnost za svakodnevna putovanja i međunarodne veze.

Španjolska nije samo popularna turistička destinacija, već i popularno područje za ulaganje u nekretnine. Topla klima, duge pješčane plaže i visoka kvaliteta života idealni su uvjeti za dugotrajni boravak i odmor. Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz nudi kompletnu uslugu prilikom traženja i kupnje nekretnina u Španjolskoj, uključujući pravne i administrativne savjete. Zahvaljujući našem iskustvu i individualnom pristupu zahtjevima klijenata, osigurat ćemo nesmetan tijek cijelog procesa, od odabira nekretnine do preuzimanja iste.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas i pronaći ćemo pravu nekretninu za vas na popularnim lokacijama u Španjolskoj, bilo da tražite kuću, vilu ili stan.

Iskoristite naše stručne savjete i osigurajte svoj dom iz snova uz more po super cijeni!

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
86 m2
Zaplet
600 m2
Korisna površina
82 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
86 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00