Prekrasna obiteljska kuća u stilu Fortuna s privatnim bazenom na popularnoj lokaciji Camposol, Španjolska!

Camposol, Španjolska – ID 12869
169,000 €
Područje 439 m2
Izgled 4+kk
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasnu samostojeću obiteljsku kuću u stilu Fortuna koja se nalazi u popularnom području Camposol, Španjolska. Ova romantična i udobna kuća sa 4 sobe, ukupne stambene površine 89,4 m², idealno je mjesto za miran i udoban život. Kuća je izgrađena na prostranoj parceli od 350 m², koja pruža dovoljno prostora za aktivnosti na otvorenom i opuštanje.

Imanje se može pohvaliti privatnim bazenom veličine 5x3m okruženim pažljivo održavanim vrtom punim zrelog grmlja i ukrasnog bilja. Ova oaza mira pružit će vam maksimalnu privatnost i priliku da se osvježite pod španjolskim suncem. U vrtu se nalazi i natkriveni prostor za roštiljanje i sjedenje na otvorenom, gdje možete provesti ugodne ljetne večeri s obitelji i prijateljima.

Kuća je opremljena prostranom terasom površine 29,4 m², koja je dijelom ostakljena i služi kao zimski vrt. Ova terasa nudi pristup solariju na krovu, odakle možete uživati u prekrasnom pogledu na okolne planine i prirodu. Unutrašnjost kuće je vrlo svijetla i prostrana, sa velikim dnevnim boravkom, koji je opremljen kaminom za hladnije večeri, te potpuno opremljenom kuhinjom sa svim aparatima.

Glavni dio kuće sastoji se od dvije spavaće sobe s ugradbenim ormarima i obiteljske kupaonice s tušem. Također postoji i poseban apartman za goste koji se nalazi na donjem katu kuće i ima još dvije spavaće sobe, kupaonicu, dnevni boravak i kuhinju. Ovaj stan je idealan za posjetitelje ili kao prostor za djecu tinejdžere ili bake i djedove.

Camposol je traženo stambeno područje koje nudi sve pogodnosti uključujući dva trgovačka centra i udaljeno je samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i slikovite marine Puerto de Mazarrón. Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je manje od 30 minuta vožnje, a do zračne luke Alicante može se stići za oko sat vremena.

Ova nekretnina izvrsna je prilika za one koji traže ugodan i ugodan život u jednom od najljepših kutaka Španjolske. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili za dogovor o razgledavanju ove izuzetne kuće. U Moje Nemovost u Moře reagiramo odmah. Također vam možemo osigurati povoljno financiranje vašeg projekta u španjolskoj banci. Nakon toga, možemo se pobrinuti za kompletnu uslugu uz pomoć delegata na licu mjesta. Radujemo se vašem posjetu!

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
439 m2
Zaplet
350 m2
Korisna površina
89.4 m2
Terasa
29.4 m2
Garaža
YES
Izgrađeno područje
60 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00