Samostojeća kuća s pogledom na planine i privatnim bazenom, Camposol, Murcia, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 14691
189,000 €
Područje 70 m2
Izgled 3+kk
More 13 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju ekskluzivnu samostojeću kuću koja se nalazi u popularnom rezidencijalnom području Camposol u regiji Murcia na jugoistoku Španjolske.

Idealno i za stalni život i za rekreacijske svrhe, ovo imanje ima privatni bazen veličine 10x4m, veliki vrt i solarij na krovu odakle možete uživati u prekrasnom pogledu na okolne planine.

Kuća ukupne stambene površine 70 m² nalazi se na prostranoj parceli od 490 m² i nudi dvije spavaće sobe, dvije kupaonice (jedna en-suite), klima uređaj, centralno grijanje i kamin za ugodu tijekom cijele godine.

Ova nekretnina opremljena je modernom kuhinjom, velikim skladišnim prostorom i potpuno namještenim interijerom uključujući kućanske aparate, što omogućuje trenutačno useljenje. Vrt je dijelom popločan, a dijelom prekriven šljunkom, što smanjuje razinu održavanja i daje dovoljno prostora za aktivnosti na otvorenom, sjedenje ili roštiljanje. Parkirno mjesto, nadstrešnica i električna vrata osiguravaju privatnost i sigurnost. U neposrednoj blizini nalazi se i golf teren koji je idealan za ljubitelje golfa i aktivnog načina života.

Camposol, što u prijevodu znači "zemlja sunca", idealno je mjesto za sve one koji traže miran i udoban život u prirodi, ali istovremeno i dobru dostupnost svim potrebnim uslugama. Na ovoj lokaciji pronaći ćete dva trgovačka centra s brojnim supermarketima, trgovinama, restoranima i barovima koji nude jela iz cijeloga svijeta. Ostale usluge uključuju veterinarsku ambulantu, optiku, ljekarnu, dom zdravlja, banke i poštu. Tu su i razna društvena događanja i živa glazba u golf klubu, gdje možete uživati u slobodnom vremenu s prijateljima ili obitelji.

Camposol se nalazi u prirodnom širokom bazenu okruženom planinama i prostranim krajolikom. Područje nudi idealne uvjete za planinarenje, biciklizam i golf, dok je samo nekoliko minuta vožnje udaljeno od plaža Sredozemnog mora i luke Puerto de Mazarron.

Ulaganje u nekretnine u Španjolskoj donosi čitav niz pogodnosti. Uz stabilno tržište nekretnina, Španjolska nudi povoljne uvjete za dugoročno povećanje vrijednosti ulaganja i atraktivne cijene nekretnina u usporedbi s drugim europskim zemljama. S povoljnom klimom s više od 300 sunčanih dana godišnje i toplim vremenom tijekom cijele godine, Španjolska je idealno odredište za one koji žele pobjeći od hladnih zima i uživati u opuštanju uz more. Osim toga, tu je i izvrsna infrastruktura te povoljni porezni uvjeti koji olakšavaju proces kupnje nekretnine i dobivanja rezidencijalnog statusa.

Camposol se nalazi samo 15 minuta vožnje od prekrasnih plaža Sredozemnog mora i luke Puerto de Mazarron, koja nudi ne samo širok izbor restorana i kafića, već i mogućnost vodenih sportova i opuštanja na plaži. Područje ima odlične prometne veze: Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je 30 minuta vožnje, a zračna luka Alicante otprilike 1 sat. Zahvaljujući autocesti A7, možete brzo doći do većih gradova kao što su Murcia i Cartagena, koji su poznati po svojoj bogatoj povijesti i kulturnoj baštini.

Mojenemovitostumóře vaš je pouzdan partner pri traženju nekretnina u Španjolskoj. S više od 10 godina iskustva i individualnim pristupom našim klijentima, osiguravamo da pronađete svoj dom iz snova uz more po najboljoj cijeni na tržištu. Radimo samo s provjerenim programerima i nudimo širok raspon nekretnina od luksuznih vila do udobnih stanova. Pružamo kompletnu uslugu od odabira nekretnine preko pravnog i poreznog savjetovanja do upravljanja vašom nekretninom. Zahvaljujući našem iskustvu i lokalnom poznavanju, pomoći ćemo vam pronaći nekretninu točno prema vašim željama.

Tražite nekretninu na određenoj lokaciji ili s određenim zahtjevima? Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći idealnu kuću koja će ispuniti sve vaše želje. Ne propustite jedinstvenu priliku za ulaganje u nekretnine u Španjolskoj i počnite uživati u mediteranskom stilu života već danas!

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
70 m2
Zaplet
490 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
70 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00