Super ponuda! Lijepa kuća bez dodatnih ulaganja u blizini golf terena, samo 15 minuta od mora po nevjerojatnoj cijeni!

Camposol, Španjolska – ID 13118
71,500 €
Područje 105 m2
Izgled 3+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo kuću u nizu s privatnom krovnom terasom, koja ima 2 spavaće sobe i 1 kupaonicu. Kuća ima prednju i stražnju terasu, s tim da južna nudi obilje sunca. Nekretnina je kompletno namještena, uključujući svu bijelu tehniku. Kuća je opremljena stropnim ventilatorima i rešetkama na prozorima, a nudi prekrasan pogled na okolne planine. Otvoreni plan dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice osigurava ugodan i prostran interijer.

Prednosti ove kuće:

2 spavaće sobe i 1 kupaonica, potpuno namješteno uključujući bijelu tehniku, privatni solarij na krovu, stražnja terasa, jugozapadna ekspozicija, rešetke na prozorima

Mogućnost zatvaranja terase, Stropni ventilatori, Pogled na planinu

Položaj:

Imanje se nalazi u mirnom dijelu popularne rezidencijalne četvrti Camposol Golf. Camposol, što znači "zemlja sunca", nalazi se u prirodnoj, širokoj dolini okruženoj raznim planinskim lancima i slikovitom prirodom.

Zašto odabrati Camposol:

Camposol nudi dva trgovačka centra sa širokim izborom supermarketa, trgovina, veterinara, optičara, frizera, stomatologa, banke, pošte, barova i restorana uključujući indijski, kineski, španjolski, engleski, talijanski i bugarski. Naći ćete i medicinski centar, ljekarnu i društveni centar, te naravno golf teren s 18 rupa s klupskom kućom u kojoj se održavaju razna društvena događanja i glazba uživo.

Udaljenosti:

Samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i marine Puerto de Mazarron.

30 minuta do zračne luke Corvera (Murcia).

1 sat do zračne luke Alicante.

Što raditi u Camposolu:

Camposol nudi niz aktivnosti za sve dobne skupine i interese. Golf teren je idealan za golf entuzijaste, dok prirodne ljepote okolnih planina i dolina pozivaju na planinarenje i šetnju. Društveni život ovdje je također bogat – od redovnih tržnica do kulturnih događanja u društvenom centru, žive glazbe u lokalnim barovima i restoranima, do širokog spektra sportskih i zabavnih mogućnosti. Camposol je odlično mjesto za one koji traže miran način života s pristupom mnogim aktivnostima.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
105 m2
Zaplet
250 m2
Korisna površina
55 m2
Terasa
35 m2
Balkon
15 m2
Izgrađeno područje
55 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00