1 soba na samoj plaži, u centru Sunčevog brega, kompleks Galerija 2

Sunny Beach, Bugarska – ID 14846
55,000 €
Područje 32 m2
Izgled 1+kk
Pod 4/4
More 10 m
Naknada za uslugu 6 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju prekrasan 1-sobni stan površine 32 m², koji se nalazi na 4. katu modernog kompleksa Gallery 2 u Sunny Beachu, Bugarska, samo 10 metara od mora. Raspored stana uključuje dnevni boravak, kupaonicu s wc-om i balkon. Kompleks uključuje veliki bazen sa ležaljkama, restoran, parking i 24-satno osiguranje. Cjelokupna infrastruktura odmarališta nalazi se u blizini - barovi, restorani, vodeni parkovi i druga zabava.

Povijesni grad Nesebar udaljen je 25 minuta hoda. Najbliža zračna luka i grad Burgas udaljeni su 20 minuta vožnje. Godišnja naknada za održavanje iznosi 6 € po m².

MOJE IMANJE UZ MORE Vam nudi širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam uložiti u nekretninu koja odgovara vašim potrebama i osigurati da vaša investicija ne izgubi vrijednost. Kao lokalni stručnjaci, djelujemo tijekom cijele godine u Bugarskoj i pružamo ne samo kupnju i najam, već i kompletno upravljanje imovinom i usluge nakon prodaje na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i druga.

Pobrinut ćemo se za vašu nekretninu od A do Ž. Suradnja s nama ne završava kupnjom, već tek počinje.

O Sunčanoj plaži: Sunčana obala je najveće odmaralište u Bugarskoj, smješteno 30 km sjeverno od Burgasa, poznato po izvrsnim klimatskim uvjetima i prekrasnoj pješčanoj plaži dugoj 8 km. Zahvaljujući postupnom ulasku u more idealna je za obitelji s djecom i neplivače. Naselje nudi mnoštvo mogućnosti za zabavu, kulturna događanja, festivale i koncerte koji se protežu duž cijele dužine živahne šetnice uz obalu, s kafićima, restoranima i trgovinama.

U blizini se nalazi i popularni vodeni park Action sa sadržajima za sve generacije – tobogani, tobogani, bazeni, whirlpooli, dječje zone, restorani i barovi. Sunčana obala je odlična destinacija za obitelji i mlade ljude željne zabave i opuštanja na obali Crnog mora.

Zašto kupiti nekretninu od nas: Mi smo stručnjaci za bugarske nekretnine i kod nas ćete sigurno pronaći pravu nekretninu prema vašim željama. Nudimo cjelovite usluge koje će vam olakšati cijeli proces - od kupnje do upravljanja nekretninom. Oslonite se na nas za sve aspekte vašeg ulaganja.

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
32 m2
Korisna površina
28.16 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
40 m
Liječnik
510 m
Kafić
330 m
Restoran
80 m
Bar
70 m
Škola/vrtić
760 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00