2 sobe, pogled na more, prvi red, samo 150 metara od plaže, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 14715
83,000 €
Područje 70 m2
Izgled 2+kk
Pod 5/5
More 150 m
Naknada za uslugu 10 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasan 2-sobni stan od 70 m² na petom, zadnjem katu kompleksa u Svetom Vlasu, Bugarska, s prekrasnim pogledom na more. Ovaj prostrani apartman uključuje dnevni boravak s kuhinjom, odvojenu spavaću sobu, kupaonicu s wc-om i balkon sa slikovitim pogledom na more i okolicu. Idealna je kako za rekreaciju tako i za cjelogodišnji boravak.

Kompleks nudi mnoge usluge i udobnost za svoje stanovnike. Tu je vanjski bazen, restoran, recepcija, pristup samo za vlasnike i njihove goste te lijepo održavani vrtovi. Udaljenost od mora je samo 150 metara, što jamči jednostavan pristup plaži i velike mogućnosti za ljetni odmor.

Godišnja naknada za održavanje iznosi samo 10 €/m², što uključuje brigu o zajedničkim prostorijama i uslugama. Lokacija Svetog Vlasa je izuzetno popularna zbog svog položaja u podnožju planina i blizu mora, čime nudi jedinstvenu kombinaciju planinske i primorske klime. U blizini ćete pronaći sve javne sadržaje - škole, medicinske ustanove, trgovine i restorane - kao i jednostavan pristup javnom prijevozu.

Uložite u ovaj izniman stan i iskoristite sjajnu priliku za posjedovanje nekretnine na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Bugarskoj. Sveti Vlas je popularna destinacija ne samo za turiste, već i za investitore. Svojim mirnim karakterom, izvrsnom infrastrukturom i atraktivnim okruženjem, idealno je za odmor i dugotrajno stanovanje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MOŘE nudimo širok izbor provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam pronaći odgovarajuću investiciju koja neće izgubiti na vrijednosti te ćemo vam osigurati kompletno upravljanje nekretninom, uključujući i postprodajne usluge. Kod nas možete računati na profesionalan i osobni pristup. Naša suradnja ne završava kupnjom, već tu i počinje.

Zašto investirati u Sveti Vlas? Ovo primorsko odmaralište spaja ljubaznost lokalnog stanovništva sa slikovitim okruženjem planina i mora. Nudi mirniju alternativu užurbanoj Sunshine Coastu i idealan je za one koji traže sklad s prirodom i kvalitetno opuštanje. Plaže su mirne i manje napučene, što uz kombinaciju planinskog zraka i morske klime stvara zdrave uvjete za život. Luka Marina Dinevi daje lokaciji ekskluzivnost i moderne sadržaje.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
70 m2
Korisna površina
61.6 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
170 m
Liječnik
2 km
Kafić
370 m
Restoran
60 m
Bar
120 m
Škola/vrtić
110 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00