2 sobe sa pogledom na bazen, u kompleksu Old House, 150m od plaže, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14751
81,500 €
Područje 66 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/5
More 150 m
Naknada za uslugu 6 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasan 2-sobni stan površine 66,39 m², koji se nalazi na drugom katu peterokatnog stambenog kompleksa Old House u slikovitom ljetovalištu Sveti Vlas, Bugarska. Ovaj svijetao i udoban apartman idealan je izbor kako za stalni boravak tako i za odmor. Sa balkona apartmana pruža se pogled na bazen i uređenu okućnicu.

Raspored stana:

Ulazni hodnik

Dnevni boravak s kuhinjom

Spavaća soba

Kupaonica sa WC-om

Balkon s pogledom na bazen

Prednosti posjedovanja nekretnine u kompleksu stare kuće

Kompleks Old House nalazi se na granici između Sunčevog brega i grada Svetog Vlasa, na mirnoj lokaciji okruženoj zelenilom i parkom. Lokacija kompleksa omogućava lak pristup objema plažama: sjeverna plaža Sunčevog brega je udaljena samo 150 metara, dok je plaža u Svetom Vlasu udaljena 500 metara. Na maloj udaljenosti od kompleksa pronaći ćete veliki supermarket i autobusne stanice s dobrim vezama s okolnim mjestima.

Oprema kompleksa:

Bazen s prostorom za opuštanje

Igralište

Zona za roštilj

Parking za stanare

Zaštitarska služba 24 sata

Godišnja naknada za održavanje iznosi samo 6 €/m².

Zašto investirati u nekretnine u Svetom Vlasu?

Sveti Vlas je mirno i slikovito mjesto na bugarskoj obali Crnog mora, poznato po ugodnoj atmosferi i prekrasnim plažama. Grad se nalazi u podnožju planinskog lanca Stará planina, što stvara jedinstvenu kombinaciju čistog planinskog zraka i morske klime. Ova kombinacija ne samo da je korisna za zdravlje, već pruža i ugodne uvjete za cjelogodišnji život.

Lokalne plaže su manje i manje gužve od onih na Sunčanoj obali, osiguravajući mir i tišinu obiteljima s djecom ili onima koji traže mjesto za odmor. Osim pješčanih plaža, ovdje ćete pronaći i romantične kamene plaže. Plaža u Svetom Vlasu je okrenuta prema jugu, što osigurava toplo i sunčano vrijeme veći dio godine.

Zašto investirati u nekretninu sa MOJE IMANJE UZ MORE?

Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih stanova i kuća na atraktivnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Pomorije i drugi. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje imovinom, najam i postprodajne usluge.

Naše prednosti:

Provjerene ponude: Nudimo samo kvalitetne nekretnine koje zadovoljavaju visoke standarde i jamče sigurnu investiciju.

Cjelogodišnja podrška: Na terenu smo tijekom cijele godine kako bismo vam mogli pružiti svu pomoć i brigu o nekretnini i nakon kupnje.

Kompletno upravljanje imovinom: mi se brinemo za sve, od održavanja do najma kako bi se vaša investicija isplatila.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska nudi povoljne mogućnosti ulaganja zahvaljujući povoljnim cijenama nekretnina, rastućem turizmu i stabilnom gospodarstvu. Područja kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala i Elenite atraktivna su kako za odmor tako i za sezonski najam. Izvrsna infrastruktura i odlična klima čine Bugarsku idealnom destinacijom za ulaganje u kuću za odmor.

Kontaktirajte nas danas za više informacija i zakazivanje pregleda ove nekretnine! Dostupni smo vam tijekom cijele godine i pružit ćemo kompletnu uslugu kupnje i upravljanja vašom nekretninom na bugarskoj obali Crnog mora.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
66 m2
Korisna površina
58.39 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
570 m
Liječnik
2 km
Kafić
620 m
Restoran
410 m
Bar
560 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00