2 sobe u luksuznom kompleksu Romans Marine, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 14923
65,700 €
Područje 44 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/6
More 350 m
Naknada za uslugu 15 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju 2-sobni stan površine 44 m², koji se nalazi na 2. katu luksuznog butik kompleksa Romans Marine na Sunčevom bregu, Bugarska. Apartman se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice s wc-om i balkona. Udaljenost od plaže je samo 350 metara, što pruža idealnu kombinaciju mira i lakog pristupa moru. Romans Marine je moderan zatvoreni kompleks visoke kvalitete sa svim sadržajima i uslugama, koji nudi iznimnu udobnost i raznoliku ponudu aktivnosti za slobodno vrijeme.

Ovaj kompleks nalazi se u mirnom južnom dijelu odmarališta Sunčeva obala, na pješačkoj udaljenosti od povijesnog Nesebara. Zgrada ima šest katova i sastoji se od dvije zgrade s lijepo uređenim zajedničkim prostorijama, uključujući elegantan francuski dizajn. Kompleks raspolaže brojnim sadržajima i uslugama: recepcija, olimpijski bazen, dječji bazen, restoran s terasom, fitness na otvorenom, park s više od 35 vrsta drveća, bar, dječje igralište s animatorima, praonica rublja, besplatni internet (u predvorju i kod hotela). recepcija), cjelogodišnje osiguranje, pikado, stolni tenis, rent-a-car i turističke usluge. Parking je također dostupan. Godišnja naknada za održavanje iznosi 15€/m².

U neposrednoj blizini nalazi se aqua park, SPA centar sa wellness opremom (sauna, tursko i rusko kupatilo, zone za opuštanje), supermarket, apoteka, mjenjačnica i autobusna stajališta.

MOJE IMANJE UZ MORE nudi vam ne samo širok izbor kvalitetnih nekretnina na bugarskoj obali, već i sveobuhvatnu uslugu pri kupnji i upravljanju vašom investicijom. Mi smo Bugari s dugogodišnjim iskustvom i nudimo svoje usluge tijekom cijele godine. Nudimo prodaju, iznajmljivanje, upravljanje imovinom i brigu nakon prodaje u popularnim područjima kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda i Pomorije. Naš odnos s vama ne završava kupnjom nekretnine, stojimo vam na raspolaganju od A do Ž u svim aspektima upravljanja nekretninom.

Sunčana obala idealno je odredište za obitelji s djecom i mlade parove. Naselje nudi osam kilometara dugu pješčanu plažu, koja je zahvaljujući postupnom ulasku u more sigurna za neplivače i malu djecu. Obalno šetalište, koje vodi gotovo do Nessebara, oivičeno je kafićima, restoranima i trgovinama. Tijekom sezone ovdje se održavaju mnogi festivali, koncerti i kulturna događanja. Lokalni vodeni park Action nudi široku ponudu sadržaja za sve generacije.

Kupite nekretninu od MOJE NEKRETNINE UZ MORE i investirajte u mjesto koje spaja ljepotu prirode, udobnost modernog smještaja i iznimne ljetne doživljaje.

Kat
2
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
44 m2
Korisna površina
38.72 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
100 m
Liječnik
760 m
Kafić
240 m
Restoran
40 m
Bar
90 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00