Atraktivno građevinsko zemljište s pogledom na more - Primošten, Hrvatska

Primošten, Hrvatska – ID 14521
180,000 €
Područje 870 m2
More 2 000 m
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju atraktivno građevinsko zemljište površine 43 x 20 m, smješteno samo 2000 metara od mora u popularnom turističkom odredištu Primošten. Zemljište je ravnog oblika što značajno smanjuje troškove iskopa i pripreme terena za gradnju.

Zemljište ima odličan pristup asfaltnom cestom, a struja i voda su dostupni u neposrednoj blizini. Zbog svog položaja i pogleda na more, ovo zemljište je idealno za izgradnju kuće za odmor ili turističkog objekta te predstavlja izvrsnu investicijsku priliku u ovom području koje se brzo razvija.

Ovo građevinsko zemljište pruža pogled na more, što ga čini savršenim izborom za one koji traže mirno mjesto za izgradnju kuće za rekreaciju ili turističku namjenu. Primošten je popularno odredište za turiste, što povećava potencijal za kratkoročni najam. Osim toga, ravan teren eliminira potrebu za skupim uređenjem okoliša, što pomaže u smanjenju troškova izgradnje.

Primošten je jedno od najljepših mjesta na jadranskoj obali, poznato po svojim povijesnim ulicama, prekrasnim plažama i čistom moru. Ova lokacija nudi izvrsnu turističku infrastrukturu, ali u isto vrijeme čuva mir i autentični ugođaj dalmatinske obale. Primošten je idealno odredište za sve željne opuštanja ali i aktivnog odmora, a lako je dostupan iz većih gradova poput Šibenika ili Splita.

Hrvatska je popularno odredište za kupnju nekretnina zahvaljujući stabilnom tržištu i prekrasnoj obali. Područja poput Primoštena su atraktivna ne samo za vlastito stanovanje, već i kao investicije zbog velike potražnje za turističkim smještajem tijekom ljetne sezone. Hrvatska nudi kvalitetnu infrastrukturu i lako je dostupna iz cijele Europe, što je čini izvrsnim izborom za strane ulagače.

Naša agencija Mojenemovitostumore pružit će Vam cjelovitu uslugu pri kupnji zemljišta i nekretnina u Hrvatskoj. Pomoći ćemo vam pri odabiru idealne nekretnine, pobrinuti se za sve formalnosti i biti uz vas tijekom cijelog procesa kupnje.

Kontaktirajte nas za više informacija o ovom građevinskom zemljištu ili drugim atraktivnim ponudama nekretnina u Hrvatskoj

Pogled na more
YES
Područje
870 m2
Posao
1 km
Liječnik
9 km
Kafić
2 km
Restoran
1 km
Bar
2 km
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00