Kamena kuća nakon djelomične rekonstrukcije, Balgarevo

Balgarevo, Bugarska – ID 14825
85,000 €
Područje 1200 m2
Izgled 4+kk
More 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju djelomično renoviranu kuću u blizini mora i plaže, u selu Balgarevo, Bugarska, koje je udaljeno samo 7 km od kafića.

Ova kamena kuća sa novim krovom nalazi se u mirnom dijelu sela Balgarevo, samo nekoliko kilometara od popularnih turističkih destinacija. Izgrađena površina kuće je 80 m², sa pripadajućom stajom od 80 m², koja se može preurediti u stambeni prostor, čime bi se ukupna površina kuće povećala na 160 m².

Kuća se tlocrtno sastoji od ulaznog hodnika, četiri odvojene sobe i dvije renovirane kupaonice s wc-om. Komunalna opskrba vodom, strujom, plinom i otpadom je riješena septičkom jamom. Velika okućnica površine 1200 m² je pažljivo održavana, uz mogućnost kupnje susjedne parcele iste veličine (1200 m²). Cijela parcela je ograđena što pruža maksimalnu privatnost.

Ovo imanje ima veliki potencijal za uzgoj voća i povrća, ili za uzgoj stoke. Mirna lokacija u blizini centra mjesta idealna je za one koji traže utočište u prirodi, a opet uz izvrsnu dostupnost svih sadržaja.

Zašto odabrati nekretnine u Balgarevu, Bugarska?

Balgarevo je slikovito i uređeno selo s bogatom kulturno-povijesnom tradicijom. Nalazi se samo 7 km od grada Kavarne i poznatog rta Kaliakra, 13 km od plaže Rusalka i 18 km od slikovitog Tyulenova. Prekrasne plaže u područjima Shabla, Ezerec i Krapec udaljene su samo 25 km. Selo je također udaljeno 80 km od zračne luke Varna, što osigurava laku dostupnost.

Balgarevo je poznato po svojoj jedinstvenoj Gaugaz kulturi, ekološkim farmama (npr. farma dagnji i farma puževa) i prirodnim ljepotama. Selo je posebno traženo od strane onih koji žele mir i autentično iskustvo bugarskog sela. S otprilike 1100 stalnih stanovnika, Balgarevo je atraktivno odredište za turizam i poljoprivredu, s punim sadržajima uključujući trgovine, restorane, školu i vrtić.

Zašto kupiti nekretninu uz MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Naša tvrtka MOJE IMANJE UZ MORE specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama na bugarskoj obali. Nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Aheloj, Pomorije i dr. Mi smo Bugari s dugogodišnjim iskustvom, zbog čega možemo jamčiti da će vaša investicija u nekretnine biti prava.

Pružamo cjelovite usluge od kupnje nekretnine, preko upravljanja istom do postprodajne usluge. Naš rad ne završava potpisivanjem ugovora - tu smo za vas tijekom cijelog vlasničkog razdoblja. Pomoći ćemo vam ne samo pri odabiru idealne nekretnine, već i pri njenoj procjeni za budućnost. Naša lokalna prisutnost u Bugarskoj znači da smo dostupni tijekom cijele godine i pružamo pouzdanu uslugu u svakoj fazi.

Kontaktirajte nas

Tražite nekretninu u Balgarevu ili drugim atraktivnim lokacijama u Bugarskoj? Kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći pronaći pravu nekretninu, bilo za rekreaciju, investiciju ili stalni boravak!

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
1200 m2
Zaplet
1200 m2
Korisna površina
80 m2
Garaža
YES
Izgrađeno područje
80 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00