Kuban Resort & Aquapark, Sunny Beach, Bugarska

Sunny Beach, Bugarska – ID 14910
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam apartmane koji se nalaze u ekskluzivnom kompleksu Kuban na Sunčanoj obali.

Kompleks Kuban Resort & Aquapark - udobnost i zabava na jednom mjestu
Kompleks se nalazi na glavnoj šetnici, samo 150 metara od prekrasne pješčane plaže. Postoji privatni vodeni park s vanjskim bazenom, toboganima, slapovima i masažnim tuševima, uključujući i dječji bazen. Odmaralište također uključuje potpuno opremljenu teretanu s parnom kupelji, restoran, koktel bar, snack bar i druge usluge koje ćete cijeniti tijekom svog boravka.

Ostali sadržaji kompleksa uključuju:

24-satna recepcija
Mogućnost parkinga uz nadoplatu
Minimarket i frizerski salon
Lift
Kompleks ima izvrsnu prometnu dostupnost. Najbliža autobusna stanica udaljena je samo 50 metara od odmarališta, što omogućuje brzu vezu s okolnim mjestima. Povijesni grad Nessebar udaljen je samo 300 metara, a zračna luka Burgas udaljena je 30 km, što omogućuje jednostavan pristup međunarodnom prijevozu.

Prednosti posjedovanja nekretnine na Sunčanoj obali
Ulaganje u nekretninu na Sunshine Coastu nudi izvrsnu priliku za one koji traže kombinaciju luksuza, mira i obilja mogućnosti zabave. Uz MOJE IMANJE UZ MORE dobivate pristup širokoj ponudi provjerenih nekretnina te potpunu podršku pri kupnji i upravljanju nekretninama. Pomoći ćemo vam oko svih koraka od odabira nekretnine do njenog održavanja i najma, kako biste bezbrižno uživali u životu uz more.

Sunny Beach - najveće i najpopularnije ljetovalište u Bugarskoj
Sunny Beach je najveće hotelsko naselje na bugarskoj crnomorskoj obali, poznato po izvrsnim klimatskim uvjetima i 8 km dugoj pješčanoj plaži s postupnim ulazom u more. Naselje je idealno za obitelji s djecom, ali nudi i bogat noćni život te brojne atrakcije za mlade. Živahna šetnica puna restorana, kafića i štandova proteže se cijelom dužinom plaže do povijesnog grada Nessebara.

Među glavnim atrakcijama naselja je Action aqua park koji nudi zabavu za sve generacije - tobogane, tobogane, bazene, hidromasažne kade i mnoge druge atrakcije. Sunčana obala je idealno mjesto za provesti nezaboravan odmor ili dugotrajni boravak.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE NEKRETNINE UZ MORE?
Mi smo stručnjaci za bugarsko tržište nekretnina i nudimo kvalitetne i provjerene nekretnine uz more. Pružamo kompletne usluge od A do Ž kako biste mogli uživati u bezbrižnom životu ili ulaganju na bugarskoj obali.

Jedinice u kompleksu

Luksuzni penthouse sa saunom i roštiljem, kompleks Kuban, Sunčana obala
Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija
361 m2
4+kk
5/6
150 m
210,000 €
Šipka vpravo
Bazen
%numerirajte% bazena
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00