Kuća na sprat sa 3 sobe, blizu plaže, kompleks Villa Romana, Elenite

Elenite, Bugarska – ID 14907
194,000 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
More 400 m
Naknada za uslugu 12 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju katnicu u Villa Romana, Elenite - luksuzan život uz more

Ova dvokatnica ukupne površine 108 m² i okućnice od 60 m² idealna je za one koji traže miran i luksuzan život u prestižnom kompleksu Villa Romana. Nekretnina je u potpunosti opremljena novim luksuznim namještajem i odmah je useljiva.

Raspored kuće:

1. kat: Prostrani dnevni boravak s kuhinjom, kupaonica s wc-om, ostava, stepenište za drugi kat.

2. kat: dvije spavaće sobe, dvije terase, kupaonica s wc-om.

Ispred kuće nalazi se terasa i prekrasan vrt s roštiljem, idealan za opuštanje i sjedenje s obitelji ili prijateljima. Kuća se prodaje sa postojećim namještajem.

Naknada za održavanje iznosi 12 €/m² godišnje.

Kompleks Villa Romana nudi širok raspon sadržaja, uključujući:

Bazeni

Dječja igrališta

Zone opuštanja

24-satno osiguranje

Parkiralište

U blizini kompleksa pronaći ćete sve što vam je potrebno za ugodan život ili odmor: više od deset restorana i barova, trgovine, ljekarne, turističke urede, rent-a-car i bike, školu surfanja i mnoge druge usluge.

Prednosti lokacije: Sveti Vlas, udaljen samo 4 km od Sunčevog brega, slikovito je ljetovalište s jedinstvenom mikroklimom koja spaja čisti planinski zrak i morsku klimu. Ova klima ima pozitivan učinak na zdravlje, što ovo mjesto čini idealnim za cjelogodišnji život. Sveti Vlas je mirniji od prometnog Sunčanog brega, ali nudi prekrasne pješčane i šljunčane plaže, čisto more i blag ulazak u vodu - idealno za obitelji s djecom i one koji traže miran odmor.

Zbog svog položaja u blizini većih turističkih središta, Sveti Vlas pruža ugodnu alternativu za one koji žele pobjeći od masovnog turizma, a istovremeno ostati u blizini svih sadržaja i zabave.

Zašto kupovati MOJE NEKRETNINE UZ MORE? Mi smo stručnjaci za bugarske nekretnine i nudimo širok raspon provjerenih nekretnina. Pružit ćemo Vam kompletnu uslugu - od odabira nekretnine prema Vašim zahtjevima, preko pravne podrške pri kupnji, do postprodajnih usluga i upravljanja nekretninom. Naše dugogodišnje iskustvo i poslovanje izravno u Bugarskoj omogućuje nam da budemo pouzdan partner svima koji žele ulagati u nekretnine uz more.

Ulaganje u nekretninu uz more povoljno je i dugoročno donosi dodatnu vrijednost, a mi ćemo vam rado pomoći u odabiru prave nekretnine. S nama ne morate brinuti o svojoj investiciji - mi ćemo se pobrinuti za sve.

Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
60 m2
Zaplet
60 m2
Korisna površina
108 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
108 m2
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
620 m
Liječnik
4 km
Kafić
3 km
Restoran
270 m
Bar
460 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00