Kuća u Baru - Šušanj sa pogledom na more i prostranim dvorištem

Bar, Šušanj, Crna Gora – ID 14798
455,000 €
Područje 1000 m2
Izgled 5+kk
More 950 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova prelijepa nekretnina nalazi se u mirnom dijelu grada Bara, tačnije u naselju Šušanj, i nudi komforan dom na dvije etaže i potkrovlje.

Kuća je tlocrtno idealna za obiteljski život i kao rezidencija za odmor.

U prizemlju površine 102 m² nalazi se prostrano predsoblje, dnevni boravak s kaminom koji stvara ugodnu atmosferu, blagovaonica i potpuno opremljena kuhinja. Tu su i tri spavaće sobe i moderna kupaonica. Na prvom katu će vas obradovati još jedan prostrani dnevni boravak, dvije spavaće sobe i još jedna kupaonica. Za veću udobnost u kupaonicama je postavljeno podno grijanje koje će osigurati toplinu iu hladnijim razdobljima.

Kuća je u vrlo dobrom stanju, suha i čista. Ima veliku okućnicu od 1000 m² koja je podijeljena na dvije terase i nudi dovoljno prostora za izgradnju bazena ili pejzaža po Vašoj želji. Prekrasan pogled na more, koji nije ničim ograničen, jamči mir i privatnost.

Velika prednost ove nekretnine je i to što je uknjižena na tvrtku, što znači da je kupac oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina. Ovaj aspekt čini kupnju nekretnine financijski isplativijom.

Bar je grad bogate povijesti, smješten u južnom dijelu Crne Gore, na samoj obali Jadranskog mora. Važno je gospodarsko središte s važnom lukom koja Crnu Goru povezuje sa Slovenijom, Grčkom i Italijom. Bar nudi širok izbor mogućnosti za kupanje, vodene sportove i opuštanje na prekrasnim plažama. Za ljubitelje sporta tu su teniski tereni, nogometni tereni i atletski stadion.

Zahvaljujući odličnoj prometnoj dostupnosti, uključujući i željezničku prugu koja vodi prema glavnom gradu Podgorici i dalje prema Beogradu, Bar je lako dostupan. Željeznička pruga, koja prolazi planinskim terenom, tehnički je jedinstvena i pridonijela je razvoju lokalne luke i cijele regije.

Bar je idealna lokacija za stalni boravak, ali i za turiste koji žele uživati u sunčanim plažama, kulturnim događanjima i noćnom životu. Grad nudi širok izbor restorana, barova, klubova i diskoteka. Ljetni mjeseci ovdje donose raznovrstan kulturni program na otvorenom.

Mi smo renomirana agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom na tržištu nekretnina u Crnoj Gori. Nudimo stručne i poštene savjete, bilo da tražite svoj dom iz snova ili zanimljivu priliku za ulaganje. Osiguravamo kupnju nekretnine bez nepotrebnih komplikacija i nudimo mogućnost da cijeli proces prijenosa vlasništva obavimo na daljinu. To uključuje prijenos energije i sve potrebne registracije.

Ako tražite nekretninu u jednom od najljepših krajeva Crne Gore, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Rado ćemo Vam pružiti sve informacije i organizirati obilazak. Za više zanimljivih ponuda posjetite našu web stranicu.

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
1000 m2
Zaplet
996 m2
Korisna površina
310 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
105 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00