Lijep 2 spavaće sobe, Grand Kamelia kompleks, Sunny Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 14626
74,990 €
Područje 66 m2
Izgled 2+kk
Pod 5/5
More 450 m
Naknada za uslugu 550 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju 2-sobni stan ukupne površine 66 m², koji se nalazi na posljednjem, petom katu stambenog kompleksa Grand Kamelia u Sunny Beachu, Bugarska. Ovaj moderan apartman idealan je za odmor, najam ili stalni boravak. Raspored prostorija uključuje prostrani dnevni boravak s kuhinjom, odvojenu spavaću sobu, kupaonicu s wc-om i balkon s pogledom na bazen i okolno zelenilo. Stan je kompletno opremljen i odmah useljiv.

Godišnja naknada za održavanje iznosi 550 EUR.

Kompleks Grand Kamelia nudi fantastične sadržaje za udoban život i odmor:

4 bazena sa zonama za opuštanje

Restoran i bar

Recepcija

Brižno njegovani vrtovi i zelenilo

24-satna zaštitarska služba, parking

Ovaj apartman izvrstan je izbor za ljubitelje plaže i aktivnog stila života jer je udaljen samo 450 metara od pješčane plaže i nudi odličan pristup lokalnim trgovinama, restoranima, školama i medicinskim ustanovama.

Sunčana obala jedno je od najtraženijih odredišta na bugarskom Crnom moru, poznato po osam kilometara dugoj pješčanoj plaži, blagom ulasku u more i živahnoj atmosferi. Naselje nudi obilje mogućnosti za obitelji s djecom i mlade ljude željne zabave i noćnog života. Posjetitelje očekuju brojni kafići, restorani, štandovi i kulturna događanja duž šetališta koje se proteže sve do povijesnog grada Nesebara. Sunshine Coast također nudi odlične prometne veze i redovne autobusne veze s okolnim gradovima.

MOJE IMANJE UZ MORE Vam donosi široku ponudu kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u nekretninu koja ispunjava vaša očekivanja i osigurava vrijednost vaših financija. Mi smo lokalni stručnjaci koji rade u Bugarskoj tijekom cijele godine. Pružamo kompletnu uslugu od kupnje, najma do upravljanja nekretninama na bugarskoj obali na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i druga.

Na našu tvrtku se možete osloniti u svakom pogledu. Pobrinut ćemo se za vašu nekretninu od A do Ž. Naš odnos ne prestaje kupnjom, već počinje.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
66 m2
Korisna površina
58.08 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
200 m
Liječnik
680 m
Kafić
320 m
Restoran
70 m
Bar
70 m
Škola/vrtić
450 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00