Moderan apartman s bazenom i prostranom okućnicom u Medulinu

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 13965
350,000 €
Područje 67 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 1 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Ovaj jedinstveni apartman nalazi se na mirnoj i tihoj lokaciji u Medulinu, što ga čini idealnim za odmor, turizam i iznajmljivanje. Apartman se nalazi u prizemlju zgrade sa samo šest stambenih jedinica, što osigurava privatnost i udobnost.

Stan je prostran, pun prirodnog svjetla i moderno namješten. Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupaonicu. Iz dnevnog boravka izravan je pristup prekrasnom vrtu od 170 m² koji nudi bazen, terasu za sunčanje i prostranu zelenu površinu idealnu za opuštanje. U vrtu se nalazi i drvena koliba/prostor za proizvodnju slada.

Stan je klimatiziran, a grije se na kamin na pelete što osigurava ugodan boravak tijekom cijele godine. Dostupan je i besplatan pristup internetu. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta, što rješava sve brige oko parkinga.

Svojom lokacijom i opremljenošću predstavlja idealnu investiciju u turističke svrhe ili za obiteljski život. Ovaj apartman nudi izvrsnu priliku za one koji traže sklad između mirnog života i mogućnosti koje pruža popularna destinacija Medulin.

Ne propustite priliku investirati u stan koji spaja moderan način života s ljepotom mediteranske prirode.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
67 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00