Namješten dvoetažni stan s pogledom na more. u Ližnjanu, Istra

Ližnjan, Hrvatska – ID 14527
190,000 €
Područje 76 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 700 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju moderan 3-sobni stan ukupne površine 76 m² u Ližnjanu, Istra. Ovaj stan se nalazi na 3. katu kuće od cigle, izgrađene 2012. godine, a nalazi se u mirnom dijelu naselja. Stan je u izvrsnom stanju i potpuno opremljen, što omogućuje odmah useljenje od rujna 2024. godine.

Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonicu i balkon s prekrasnim pogledom na more. Stanu pripada i parkirno mjesto, što će cijeniti vlasnici automobila. Stan je opremljen grijanjem na struju i lokalno grijanje na kruta goriva. Postoji i mogućnost spajanja na internet što osigurava ugodan boravak tijekom cijele godine.

Ovaj apartman je odličan izbor za one koji traže miran život uz more. Blizina plaže - samo 700 metara od mora - oduševit će ljubitelje kupanja i boravka uz more. Lokacija nudi sve potrebne gradske sadržaje, uključujući poštu, trgovine i druge usluge, što osigurava ugodan život u popularnom primorskom području.

Ližnjan je mali i slikoviti gradić na jugoistoku Istre, poznat po svojoj bogatoj povijesti i prirodnim ljepotama. Ova ribarska i turistička luka nudi prekrasne plaže, čisto more i mirnu atmosferu koja je idealna za stalni boravak i odmor. Blizina Parka prirode Kamenjak i povijesnog grada Pule čini Ližnjan idealnim odredištem za upoznavanje kulturnih i prirodnih ljepota regije. Osim toga, odlična prometna dostupnost zbog blizine autoceste i glavne prometnice omogućuje lak pristup ostalim dijelovima Istre.

Uz Mojenemovitostumore dobivate kompletnu profesionalnu uslugu pri kupnji nekretnine. Nudimo stručne savjete pri odabiru vaše nekretnine iz snova uz more, uključujući pravnu podršku i osiguravanje glatkog prijenosa vlasništva. Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u prodaji nekretnina u Hrvatskoj te osiguravamo osobni pristup i profesionalnu brigu tijekom transakcije.

Ako tražite moderan apartman s pogledom na more na mirnoj lokaciji, slobodno nas kontaktirajte. Pomoći ćemo vam s obilaskom i svim informacijama koje su vam potrebne da se odlučite na kupnju ove izuzetne nekretnine u Ližnjanu.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
76 m2
Korisna površina
73 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
350 m
Liječnik
540 m
Kafić
670 m
Restoran
300 m
Bar
420 m
Škola/vrtić
390 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00