Namješten stan sa prekrasnim pogledom na planine, u Kotoru, Morinj

Morinj, Crna Gora – ID 12767
170,000 €
Područje 58 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/4
More 150 m
Stanje Gotovo

Prodajem jednosoban stan u kompleksu sa bazenom u Kotoru, Morinj.

Na mirnoj lokaciji u blizini mora nalazi se ovaj prekrasan jednosobni stan površine 58 m² koji se nalazi na 2. katu.

Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak s blagovaonicom u kombinaciji s otvorenom kuhinjom, spavaću sobu, kupaonicu i terasu. Stan je kompletno namješten i opremljen, prodaje se sa svim namještajem.

Za Vaš maksimalan komfor apartman ima podno grijanje u kuhinji i kupaonici. S terase se pruža prekrasan pogled na okolne planine, što daje dodatnu atraktivnost. Parking je osiguran ispred zgrade i oko nje.

Apartman se nalazi svega 150 metara od mora, što ga čini idealnim mjestom za ljetovanje ili stalni boravak.

Kotor je jedan od najljepših gradova u Crnoj Gori, poznat po svojoj bogatoj povijesti i kulturnoj baštini. Nalazi se u prekrasnom Bokokotorskom zaljevu koji je uvršten na UNESCO-v popis svjetske baštine. Povijesna jezgra grada puna je uskih uličica, drevnih crkava i tvrđava koje pružaju jedinstveni ugođaj i šarm.

Morinj, slikovito mjesto u blizini Kotora, idealno je mjesto za one koji traže mir i opuštanje. Nudi prekrasne plaže, čisto more i prekrasan krajolik. Morinj je poznat i po izvrsnim restoranima u kojima se poslužuju svježi plodovi mora i domaći specijaliteti. U blizini se nalaze brojne pješačke i biciklističke staze koje će vam omogućiti da istražite prirodne ljepote Crne Gore.

Zašto investirati u Kotor, Morinj

Kotor i njegova okolina predstavljaju atraktivnu investicijsku priliku zahvaljujući sve većem interesu turista i rastućim cijenama nekretnina. Ova regija nudi visoku kvalitetu života, nevjerojatnu prirodu i bogatu kulturnu scenu. Ulaganje u nekretnine na ovom području nije samo sigurno, već i vrlo obećavajuće.

Ne propustite priliku da posjedujete ovaj prekrasan stan na jednom od najljepših mjesta u Crnoj Gori. Kontaktirajte nas danas za više informacija i obilazak.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
58 m2
Korisna površina
56 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00