Novi stan u Umagu - idealan za moderan život u blizini mora

Umag, Hrvatska – ID 14534
190,000 €
Područje 54 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/3
More 700 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju elegantan stan sa 2 sobe i ukupne površine 54 m², koji se nalazi u mirnom dijelu grada Umaga. Ovaj stan se nalazi u prizemlju trokatnice i trenutno je u izgradnji.

Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak povezan s kuhinjom, spavaću sobu, kupaonicu i lođu. Stanu također pripada terasa od 8 m², konoba i vlastito parkirno mjesto, što osigurava maksimalan komfor budućim vlasnicima.

Umag, slikoviti gradić na hrvatskoj obali, poznat je po bogatoj povijesti, modernom načinu života i prekrasnim plažama. Smješten na sjeverozapadnom dijelu istarskog poluotoka, nudi čisto more, mogućnosti za opuštanje i bogatu sportsku infrastrukturu, uključujući teniske turnire svjetske klase. Grad se također može pohvaliti brojnim kulturnim i društvenim događanjima koja privlače posjetitelje iz cijelog svijeta.

Gradski sadržaji uključuju široku mrežu trgovina, restorana, kafića i zdravstvenih ustanova, što Umag čini idealnim mjestom za život. Udaljenost od mora je samo 700 metara, što omogućuje brz pristup plažama i mogućnosti kupanja.

Ovaj moderan stan idealan je izbor za one koji traže život na prestižnoj i mirnoj lokaciji u blizini mora. Tražite li nekretninu u popularnom turističkom odredištu koja nudi kvalitetan i udoban život, slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili dogovor o razgledavanju.

Ključne riječi: stan na prodaju u Umagu, život uz more, moderan stan, nekretnine u Istri, apartman s terasom, investicijske nekretnine u Hrvatskoj, nekretnine u blizini plaže.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
54 m2
Korisna površina
53 m2
Terasa
8 m2
Lođa
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
640 m
Liječnik
1 km
Kafić
790 m
Restoran
830 m
Bar
790 m
Škola/vrtić
680 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00