Novoizgrađena obiteljska kuća u Medulinu - Odlična investicija ili komforan dom

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 14539
405,000 €
Područje 120 m2
Izgled 4+kk
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju modernu samostojeću kuću u mirnom dijelu Medulina, samo nekoliko minuta od mora. Ova kuća se nalazi na manjoj parceli sa samo tri kuće, osiguravajući privatnost i mir budućim vlasnicima.

Kuća je projektirana s naglaskom na udobnost i moderan stil života te je podijeljena na dvije etaže.

Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, spremišta, kupaonice, hodnika, jedne spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka s kuhinjom s direktnim izlazom na natkrivenu terasu idealnu za odmor.

Prvi kat nudi tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i balkonom.

Kuća će biti opremljena toplinskom pumpom za grijanje, klimatizacijom i prozorima s plastičnim okvirima, što osigurava ugodan boravak tijekom cijele godine. Na posjedu se nalaze i dva parkirna mjesta. Planirani završetak izgradnje je u proljeće 2024., tako da ćete uskoro moći zauzeti ovaj novi dom.

Medulin nudi sve što možete poželjeti od stambene nekretnine uz more. Blizina plaže, čisto more i prekrasno okruženje čine ovu lokaciju idealnom za obiteljski odmor, ali i za stalni boravak. Posjedovanje nekretnine na tako popularnom odredištu donosi ne samo udobnost, već i izvrsnu investicijsku priliku, bilo za osobnu upotrebu ili za turističko iznajmljivanje.

Medulin je jedno od najpopularnijih ljetovališta na istarskom poluotoku, poznato po dugoj tradiciji ugostiteljstva, prekrasnim plažama i čistom moru. Osim toga, nudi širok izbor sportskih i rekreacijskih aktivnosti, uključujući vodene sportove, biciklizam i planinarenje. Lokalni restoran s tradicionalnom istarskom kuhinjom oduševit će svakog gurmana. Medulin je idealno mjesto kako za ljetovanje tako i za stalni boravak zahvaljujući izvrsnoj infrastrukturi i lakoj dostupnosti drugim zanimljivim mjestima u regiji.

Hrvatska je popularno odredište za kupnju nekretnina, prvenstveno zbog svoje prekrasne prirode, povijesnog naslijeđa i povoljne klime. Istra je jedna od najpoželjnijih regija u kojoj možete spojiti mirno okruženje s modernim komforom i izvrsnom prometnom povezanošću. Ulaganje u nekretnine u Hrvatskoj nije samo jamstvo kvalitetnog stanovanja, već i odlična prilika za ulaganje.

Zašto kupovati u Mojenemovitostumore: pomoći ćemo vam pronaći idealnu kuću ili stan. Nudimo stručne usluge, pravne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje. Iskoristite našu stručnost kako biste pronašli savršen dom u Hrvatskoj.

Ako ste zainteresirani za ovu kuću u Medulinu, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili dogovor o razgledavanju ove sjajne nekretnine

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
120 m2
Zaplet
50 m2
Korisna površina
117 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
45 m2
Parkiralište
YES
Posao
640 m
Liječnik
1 km
Kafić
1 km
Restoran
920 m
Bar
1 km
Škola/vrtić
820 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00