Obiteljska kuća po povoljnoj cijeni, blizina Karnobata

Karnobat, Bugarska – ID 14649
45,000 €
Područje 50 m2
Izgled 2+kk
More 46 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam obiteljsku kuću ukupne površine 50 m² koja se nalazi u slikovitom mjestu Čerkovo, u blizini grada Karnobata, samo 46 km od plaže i mora. Kuća je idealan izbor za one koji traže miran i ugodan život na selu, okružen prekrasnom prirodom i ugodnim susjedima.

Glavni parametri kuće:

Raspored prostorija: 2 sobe i kupaonica s wc-om.

Veličina kuće: 50 m².

Zemljište: 800m2 prostrane okućnice sa voćkama (šljiva i trešnja).

Oprema: novi interijer s kuhinjskim namještajem, nova plastična stolarija, sušilica, perilica rublja, perilica suđa i klima uređaj.

Komunalne mreže: kuća je spojena na centralni vodovod i kanalizaciju.

Grijanje: klima uređaj, mogućnost ugradnje dodatnih grijaćih tijela.

Prednosti lokacije Čerkovo:

Selo ima stanovnike cijele godine, a opremljeno je trgovinom i crkvom, što osigurava osnovne potrebe i zimi.

Udaljenost od grada Karnobata je cca 15 km, što omogućuje lak pristup većim trgovinama, restoranima i drugim uslugama.

O Karnobatskom kraju: Karnobatski kraj poznat je po bogatoj vinarskoj tradiciji i prekrasnim vinogradima koji daju vrhunska vina. Jedinstveni spoj reljefa, klime i svojstava tla osigurava odlične uvjete za uzgoj vinove loze. Područje se može pohvaliti i bogatom poviješću, o čemu svjedoče brojni arheološki nalazi, uključujući tračke humke s crvenofiguralnom keramikom i slikama boga Dioniza.

Karnobat je poznat i po svojoj tvrđavi Markeli, koja je osim zaštitne funkcije u prošlosti služila i kao skladište vina. Regija nudi jedinstvene uvjete za proizvodnju vina i idealna je za one koji žele živjeti na mirnoj lokaciji, ali u isto vrijeme uživati u bogatoj kulturno-povijesnoj baštini kraja.

O gradu Burgasu: Samo 45 minuta vožnje od Čerkova nalazi se grad Burgas - najveći grad u jugoistočnoj Bugarskoj i važno središte turizma i trgovine. Grad je okružen prirodnim rezervatima, uključujući Burgasko, Atanasovsko i Mandrensko jezero, te nudi bogate kulturne i sportske aktivnosti. Prosječne ljetne temperature u Burgasu dosežu i do 26,7 °C, što ga čini idealnim odredištem za život tijekom cijele godine ili odmor.

Zašto kupiti kuću u Čerkovu preko MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Naša tvrtka MY PROPERTY BY THE SEA specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama diljem Bugarske, uključujući Sveti Vlas, Sunčanu obalu, Nesebar, Ravdu, Aheloy, Pomorie i okolicu. Pružamo kompletnu uslugu od pravnog savjetovanja, pomoći pri kupnji i najmu nekretnine do postprodajnih usluga. Naši stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i poslovanjem izravno u Bugarskoj pomoći će vam u svakom koraku ulaganja.

Ako tražite svoj dom iz snova u Bugarskoj, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Rado ćemo Vam pružiti detaljnije informacije i organizirati osobno razgledavanje!

Broj katova
1
Izgled
2+kk
Područje
50 m2
Zaplet
800 m2
Korisna površina
50 m2
Izgrađeno područje
50 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00