Prekrasan penthouse sa pogledom na more u Budvi, Bečići, Crna Gora

Bečići, Crna Gora – ID 14572
390,000 €
Područje 70 m2
Izgled 3+kk
Pod 5/5
More 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo ekskluzivan penthouse na prestižnoj lokaciji Bečići, Budva. Ovaj luksuzni stan od 70 m² nalazi se na 5. katu modernog stambenog kompleksa i idealan je izbor za one koji traže ugodan život u blizini mora. Raspored apartmana uključuje prostrani dnevni boravak povezan s blagovaonom i potpuno opremljenom kuhinjom, dvije elegantne spavaće sobe, dvije luksuzne kupaonice i veliki balkon s panoramskim pogledom na Jadransko more. Stan je kompletno namješten modernim namještajem i odmah je useljiv.

Ovaj penthouse pruža jedinstvenu kombinaciju udobnosti i luksuza s pogledom na more. Blizina plaže (samo 600 metara) i lak pristup svim potrebnim sadržajima kao što su restorani, kafići i trgovine čine ovaj apartman idealnim za odmor, ali i za investicije. Apartman također ima pravo na ekskluzivno korištenje krovne terase s koje se pruža prekrasan pogled na obalu. Pogodnost za vlasnike i posjetitelje osigurava parking ispred zgrade i u okolici.

Bečići, kao dio Budve, popularno su izletište poznato po prelijepim plažama i kvalitetnoj turističkoj infrastrukturi. Nudi bogatu ponudu aktivnosti za slobodno vrijeme, od vodenih sportova do ugodnih šetnji obalom. Lokalni restorani i kafići služe tradicionalnu mediteransku kuhinju, a područje je pogodno i za obiteljski odmor i za one koji žele uživati u noćnom životu i društvenim aktivnostima.

Crna Gora sve više postaje popularna destinacija za ulaganja u nekretnine. Kombinira prekrasne prirodne krajolike, uključujući planine i obale, s bogatom kulturnom poviješću. Ova zemlja nudi izvrsne mogućnosti za one koji traže opuštanje uz more, a istovremeno imaju pristup modernim uslugama i aktivnostima. Zahvaljujući blizini Hrvatske i Grčke, Crna Gora je idealno mjesto za putnike koji žele istražiti Mediteran.

Naša agencija za nekretnine pruža kompletnu uslugu prilikom kupovine nekretnina u Crnoj Gori. Od pravnih savjeta do sređivanja svih potrebnih formalnosti, tu smo da vam pomognemo pronaći idealnu nekretninu iz snova. Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam pomoći ostvariti Vašu viziju života uz more.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
70 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
430 m
Liječnik
1 km
Kafić
160 m
Restoran
80 m
Bar
470 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00