Prekrasne 3 sobe sa panoramskim pogledom na more u kući bez naknade za održavanje, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14894
94,500 €
Područje 100 m2
Izgled 3+kk
Pod 4/4
More 500 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju prostrani 3-sobni stan na poželjnoj lokaciji Sveti Vlas, Bugarska

Predstavljamo vam 3-sobni stan ukupne površine 100 m², koji se nalazi na posljednjem, četvrtom katu stambene zgrade, udaljene samo 500 metara od plaže u popularnom ljetovalištu Sveti Vlas na bugarskom Crnom moru. obala. Ovaj lijepo namješten apartman nudi prostrani dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, blagovaonom i prostorom za opuštanje, dvije spavaće sobe, kupaonicu s tušem i WC-om te prostranu terasu s prekrasnim pogledom na more.

Opremljenost stana i okoline:

Stan se prodaje kompletno namješten i opremljen, odmah useljiv. Zgrada ima povoljan položaj - 200 metara od centra Svetog Vlasa, u mirnom kraju, a opet u blizini prodavnica, restorana, zabavnih sadržaja i autobuske stanice.

Prednosti posjedovanja stana u Svetom Vlasu:

Sveti Vlas je šarmantno ljetovalište smješteno u podnožju planinskog lanca Stará planina, samo 4 km od Sunčevog brega. Područje je poznato po mirnoj atmosferi, čistom zraku i slikovitim plažama, što ga čini idealnim mjestom za opuštanje, ali i život tijekom cijele godine. Ovdje su plaže manje i manje gužve nego u okolnim ljetovalištima, što pruža idealno okruženje za obitelji s djecom.

Prednosti lokacije Sveti Vlas:

Pješčane i šljunčane plaže s postupnim ulaskom u more

Južna orijentacija plaže jamči toplo vrijeme većim dijelom godine

Povoljna klima pogodna za cjelogodišnji život i pozitivan učinak na zdravlje

Blizina popularnog Sunčevog brega i povijesnog grada Nesebara

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih stanova i kuća na atraktivnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Pomorije i više. Naše usluge uključuju ne samo prodaju, već i kompletno upravljanje imovinom, najam i postprodajne usluge, tako da se mi brinemo za sve umjesto vas.

Naše prednosti:

Provjerene ponude: Nudimo samo nekretnine koje zadovoljavaju visoke standarde.

Cjelogodišnja podrška: U Bugarskoj smo tijekom cijele godine, tako da vam možemo pružiti punu podršku ne samo tijekom kupnje, već i nakon nje.

Kompletno upravljanje imovinom: Pružamo usluge održavanja, iznajmljivanja i druge usluge kako bi se vaša investicija isplatila.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska je sve popularnije odredište za strane ulagače zahvaljujući pristupačnim cijenama nekretnina, stabilnom gospodarstvu i rastućem turizmu. Odmarališta kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala i Elenite nude izvrsne mogućnosti za sezonski najam i potencijal za visoku zaradu. Bugarska obala također je lako dostupna iz većine europskih gradova i ima odličnu infrastrukturu.

Kontaktirajte nas danas!

Ovdje smo za vas tijekom cijele godine, spremni pomoći vam pronaći idealnu nekretninu uz more u Bugarskoj. Naše profesionalne usluge olakšat će cijeli proces od odabira nekretnine do upravljanja nekretninom.

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
100 m2
Korisna površina
88 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00