Prodaje se građevinsko zemljište u Privlacu kraj Zadra - Izuzetna lokacija uz more u Hrvatskoj

Privlaka, Hrvatska – ID 14468
348,000 €
Područje 1000 m2
More 50 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju građevinsko zemljište površine 1000 m² na traženoj lokaciji Škrapavac u pitoresknom mjestu Privlaka, u blizini Zadra. Parcela se nalazi u drugom redu od mora što omogućava lak pristup plaži i prekrasan pogled na Jadran. Ova atraktivna lokacija idealna je za izgradnju obiteljske kuće ili vile za odmor. U blizini se nalazi kompletna infrastruktura i svi potrebni servisi koji osiguravaju udobnost kako za stalni boravak tako i za odmor.

Ova jedinstvena prilika za ulaganje omogućit će vam da ostvarite svoje snove o životu uz more. Za više informacija o mogućnostima izgradnje ili drugim detaljima, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Zemljište u Privlaci nudi idealnu kombinaciju mirnog okruženja i lakog pristupa plaži i ostalim rekreacijskim sadržajima. Izvrsna lokacija i pogled na more povećavaju njegovu vrijednost ne samo kao mjesta za stalni boravak, već i kao investicijske nekretnine za turističko iznajmljivanje. Ako tražite mjesto za izgradnju luksuzne vile ili kuće za odmor, ovo zemljište je pravi izbor.

Privlaka je pitoreskno ribarsko mjesto i popularno turističko odredište udaljeno samo 15 minuta vožnje od povijesnog grada Zadra. Leži na prostranom pješčanom poluotoku između grada Nina i otoka Vira. Područje je poznato po dugim pješčanim uvalama i čistom moru, koji su idealni za opuštanje i obiteljski boravak. Privlaka nudi sve sadržaje potrebne za ugodan život – trgovine, restorane, poštu i polikliniku.

Ljubitelji vodenih sportova poput jedrenja, surfanja ili ronjenja cijenit će izvrsne uvjete koje ova lokacija nudi. Privlaka je idealno mjesto za obiteljski boravak u mirnom mediteranskom okruženju.

Hrvatska je jedna od najpopularnijih destinacija za kupnju nekretnina uz more zahvaljujući prekrasnoj jadranskoj obali, stabilnom tržištu nekretnina i povoljnoj investicijskoj klimi. Područja poput Zadra i okolice, uključujući Privlaku, među traženim su lokacijama gdje nekretnine nude izvrsnu kombinaciju mirnog života i rekreacijskih potencijala.

Uz Mojenemovitostumore nudimo kompletnu i profesionalnu uslugu pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za luksuzna zemljišta i nekretnine uz more koje zadovoljavaju zahtjevne zahtjeve naših klijenata. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu nekretninu iz snova i osigurati nesmetan proces kupnje, uključujući pravni savjet.

Ako tražite nekretninu uz more u Hrvatskoj, slobodno nas kontaktirajte. Spremni smo Vam pomoći pri odabiru i kupnji nekretnine prema Vašim specifičnim potrebama.

Pogled na more
YES
Područje
1000 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00