Renoviran 2 sobe, kompleks Sun City 3, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 14680
73,900 €
Područje 64 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/5
More 967 m
Naknada za uslugu 10 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji! Predstavljamo vam renoviran 2-sobni stan površine 64,39 m² koji se nalazi na trećem katu peterokatnog kompleksa Sun City 3 na Sunčevom bregu u Bugarskoj. Raspored stana uključuje ulazni hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, odvojenu spavaću sobu, kupaonicu s wc-om i prostrani balkon.

Kompleks Sun City 3 nalazi se na samo 900 metara od pješčane plaže i otprilike dva kilometra od živopisnog starog grada Nesebara, koji je pod zaštitom UNESCO-a. U blizini su svi javni sadržaji, uključujući trgovine, restorane, kafiće i mogućnosti zabave.

Područje kompleksa nudi niz prvoklasnih usluga i opreme za ugodan boravak i rekreaciju:

Osiguran parking

24-satno osiguranje

Uređena zelena površina sa zonama za odmor

Bazeni za odrasle i dječji bazen

Bar uz bazen

Trgovina mješovitom robom

Dosta parkirnih mjesta

Naknada za održavanje iznosi samo 10 €/m² godišnje, što jamči kvalitetno upravljanje i brigu o cijelom prostoru.

Naša tvrtka MOJE IMANJE UZ MORE nudi Vam širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na bugarskoj obali. Naše usluge uključuju kompletno savjetovanje, pomoć pri kupnji nekretnine, upravljanje nekretninom i postprodajne usluge. Mi smo lokalni stručnjaci s velikim iskustvom i poslujemo u Bugarskoj tijekom cijele godine, što jamči pouzdanost i profesionalnost.

Sunčana obala je najveće odmaralište u bugarskom Crnom moru i nudi jedinstvene uvjete za cjelogodišnji život i ljetni odmor. Poznato je po 8 km dugoj pješčanoj plaži s postupnim ulaskom u more, idealnoj za obitelji s djecom i neplivače. Naselje ima bogatu infrastrukturu, uključujući trgovine, restorane, kafiće i mjesta za zabavu, a nudi i redovne veze s okolnim gradovima.

Blizina povijesnog Nessebara, živahnog obalnog šetališta, redovitih kulturnih događanja i festivala, moderniziranih hotela i obiteljskih atrakcija kao što je Action Aquapark čine Sunčanu obalu jednim od najtraženijih odmarališta u Bugarskoj.

Zašto kupiti nekretninu od nas?

Specijalizirani smo za prodaju, iznajmljivanje i upravljanje nekretninama na obali Crnog mora: Sunčani breg, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloj, Pomorije i druga mjesta.

Nudimo kompletno pravno i tehničko savjetovanje za ulaganje u nekretninu koja ispunjava vaše zahtjeve i jamči dugoročnu vrijednost vaše investicije.

Kupnjom nekretnine kod nas vaš odnos s nama ne prestaje, već tek počinje - mi smo tu za vas u svakom pogledu i pobrinut ćemo se za upravljanje vašom nekretninom od A do Ž.

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
64 m2
Korisna površina
56.66 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00