Renovirana, namještena kuća na južnom dijelu otoka Vira, 250 m od pješčane plaže

Vir, Hrvatska – ID 14171
435,000 €
Područje 102 m2
Izgled 4+kk
More 250 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se kuća na južnom dijelu otoka Vira.

Ova kuća nalazi se u mirnoj slijepoj ulici koja vodi do jedne od najljepših pješčanih plaža na otoku, plaže Jadro, udaljene samo 250 metara od kuće. Do centra Vira može se doći pješice za 5 minuta. Ulica je mirna i slabo prometna što osigurava miran život.

Kuća je renovirana te ima sve potrebne dozvole i priključke.

Sa ukupnom stambenom površinom od 102 m², kuća nudi prostranu kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, tri spavaće sobe, kupaonicu, ostavu, veliku terasu i garažu.

Okućnica od 390 m² je brižljivo održavana i uključuje veliki kameni roštilj, pocinčanu natkrivenu pergolu za 6 vozila, zelene površine, masline i vinovu lozu.

Cijela parcela je ograđena zidom, ulaz je opremljen metalnim pocinčanim vratima. Na imanju se nalazi i bunar.

Svi komunalije su dostupni, uključujući vodu, kanalizaciju, struju i televiziju.

Kuća je izolirana slojem polistirena od 5 cm, krovište je izolirano debljinom od 20 cm. Prozori su od PVC-a s integriranim mrežama protiv insekata.

Kuća je građena kvalitetnim materijalima i nalazi se u mirnom dijelu otoka gdje nema buke. Udaljen je samo 3 minute hoda do mora i 5 minuta do centra Vira.

Kuća ima pravomoćnu građevinsku dozvolu iu potpunosti je legalizirana. Vlasništvo je 1/1, bez tereta.

Vir je popularno turističko odredište s prekrasnim plažama i širokim izborom aktivnosti za slobodno vrijeme. Zahvaljujući povoljnoj lokaciji i svim pogodnostima, ova kuća je idealna za obiteljski život ili kao prilika za ulaganje u najam.

Ukoliko imate specifične zahtjeve za nekretninom, rado ćemo Vam pomoći pronaći idealnu kuću ili apartman na otoku Viru ili u okolici. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje nekretnine.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
102 m2
Zaplet
390 m2
Korisna površina
102 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Izgrađeno područje
85 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00