Siana 4, Sveti Vlas, Bugarska

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14687
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam apartmane koji se nalaze u kompleksu Siana 4 na atraktivnoj lokaciji Svetog Vlasa u Bugarskoj.
Pogodna lokacija: Apartmani se nalaze u samom centru grada Sveti Vlas, samo 200 metara od prelepe peščane plaže. U neposrednoj blizini pronaći ćete sve sadržaje, uključujući škole, medicinske ustanove, vrtiće, poštu, supermarkete i široku mrežu trgovina i usluga.

Izvrsnu prometnu dostupnost osigurava javni prijevoz, autobusi i cestovni promet, što olakšava povezanost s okolnim mjestima.

MOJE IMANJE UZ MORE nudi vam širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na bugarskoj obali. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu nekretninu prema vašim zahtjevima i osigurati da vaš novac ostane vrijedan. Mi smo lokalni stručnjaci koji rade u Bugarskoj tijekom cijele godine. Pružamo kompletne usluge u kupovini, najmu i upravljanju nekretninama na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Aheloj, Pomorije i dr. Pobrinut ćemo se za vašu nekretninu od A do Ž. Možete se osloniti na nas u svim aspektima. Naša veza ne završava kupnjom, ona počinje.

Sveti Vlas je slikoviti grad u podnožju planinskog lanca Stará Planina, samo 4 km od Sunčevog brega. Zahvaljujući svom položaju nudi jedinstvenu kombinaciju planinske i morske klime koja pozitivno utječe na zdravlje. Grad je poznat po prekrasnim plažama, čistom moru i mirnoj atmosferi, što ga čini idealnim odredištem za obitelji s djecom i one koji traže mirno i opuštajuće okruženje. Blizina povijesnog grada Nesebara, upisanog na UNESCO-ov popis svjetske baštine, doprinosi atraktivnosti lokacije.

Plaže u Svetom Vlasu su čiste i imaju postepeni ulazak u more, što je idealno za neplivače i malu djecu. Ljetne dane ovdje karakteriziraju ugodne temperature i osvježavajući morski povjetarac, jesen je duga i topla, a zime blage. Sveti Vlas postaje sve popularnije ljetovalište za cjelogodišnji život i odmor, a zahvaljujući svom položaju na padini, pruža prekrasan pogled na more i okolne šumovite planine.

Jedinice u kompleksu

Odličan 2 soban sa pogledom na more, Siana 4, Sveti Vlas
pogled na more Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija Povoljna cijena
57 m2
2+kk
4/6
200 m
85,990 €
Šipka vpravo
Pogled na more
YES
Bazen
bazeni
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
310 m
Liječnik
70 m
Kafić
160 m
Restoran
10 m
Bar
70 m
Škola/vrtić
170 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00