Stan na prvom katu, novogradnja, Sveti Filip i Jakov

Sveti Filip i Jakov, Hrvatska – ID 13304
245,245 €
Područje 75 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 800 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju dvosobni stan u modernoj novogradnji u Svetom Filipu i Jakovu.

Stan se nalazi na prvom katu zgrade sa ukupno 12 stambenih jedinica te je opremljen liftom.

Stan ima neto korisnu površinu od 72,96 m², a sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, wc-a, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, natkrivene terase i balkona.

Stanu pripada i parkirno mjesto ispred kuće, čime se ukupna neto površina stana sa svim pratećim sadržajima povećava na 75,46 m².

Udaljenost ove nekretnine od mora i centra grada je samo 800 metara. Napominjemo da se ovaj stan prodaje preko poduzeća, tako da kupac ne plaća porez na nekretninu.

Zgrada je u izgradnji, a završetak je planiran za proljeće 2025. godine. Zgrada je izgrađena od termo opeke, a toplinska izolacija fasade je polistiren 10 cm. Prozori su PVC sa troslojnim staklom, električnim roletama i komarnicima. Podne obloge su laminat i pločice. Svaka spavaća soba i dnevni boravak su klimatizirani, a dodatno je postavljeno podno grijanje u WC-u i kupaonici. Ulazna vrata stana su protuprovalna i protupožarna. Zgrada će biti spojena na kompletnu infrastrukturu te se očekuje energetski certifikat A+.

Malo pitoreskno mjesto Sveti Filip i Jakov smjestilo se na obali Pašmanskog mora između Zadra i Biograda. Ovo mjesto poznato je po nekadašnjim ljetnikovcima, koji su prethodili današnjim vikendicama i razvijenom turizmu. Sveti Filip i Jakov je poznat po svojim prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama. Uz plažu se proteže prekrasna šetnica koja povezuje rivijeru Sveti Filip i Jakov i Turanj.

Grad nudi sve što je potrebno za svakodnevni život i idealan odmor. Brojni restorani, kafići i trgovine učinit će vaš boravak ugodnijim. Sveti Filip i Jakov je direktno povezan s gradom Biogradom koji nudi dodatne sadržaje. U blizini je i novoizgrađeni Fun Park Mirnovec.

Ako ovaj stan ne ispuni vaša očekivanja, rado ćemo vam pomoći pronaći nekretninu točno prema vašim zahtjevima. Nudimo širok izbor apartmana, vila i kuća u različitim cjenovnim kategorijama i na različitim lokacijama. Kontaktirajte nas i recite nam svoje želje - mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili za dogovor o razgledavanju ove izuzetne nekretnine.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
75 m2
Korisna površina
72.96 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00