Stan prvi red do mora - Zadar, Diklo - Novogradnja, pogled na more

Zadar, Hrvatska – ID 12132
350,000 €
Područje 75 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 30 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prodaje se apartman u novogradnji na izuzetno atraktivnoj lokaciji - prvi red do mora u Zadru - u Diklu. Stan ima prekrasan pogled na more.

Ovo je stan na 1.katu. Raspored prostorija uključuje hodnik, 2 spavaće sobe, kupaonicu, wc, kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom te loggiu. Neto korisna površina opisanih prostorija iznosi 68,82 m2. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto u podzemnoj garaži.

Ukupna neto površina stana sa pripadajućim parkirnim mjestom je 75,69 m2.

U zgradi se nalazi ukupno 6 stambenih jedinica.

Prednost kupnje ove nekretnine je što kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

U cijenu je uključen kompletan namještaj u stanu.

Zgrada je izgrađena od termo blok opeke. Toplinska izolacija fasade je 10 cm polistirena. Podne obloge su pločice. Prozori su aluminijski s trostrukim ostakljenjem, električnim roletama i zaštitom od insekata. Klima uređaji su postavljeni u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Ulazna vrata stana su protupožarna i protupožarna.

Diklo je gradska četvrt Zadra smještena uz more poznata po svojim vilama i privatnim pansionima. Jedan od najljepših zadarskih kvartova, zahvaljujući odličnoj lokaciji pogodan je kako za život, tako i za ljetovanje ili turizam. U blizini se nalaze prekrasne plaže, sportski i rekreacijski sadržaji, brojni restorani i kafići. Diklo je dobro povezano javnim prijevozom i lako dostupno.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
75 m2
Korisna površina
68.82 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Garaža
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00