Stanovi sa pogledom na more u dvije stambene zgrade sa liftom u Rafailovićima

Rafailovici, Crna Gora – ID 14797
120,000 €
Područje 55 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/4
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo ekskluzivne apartmane sa pogledom na more u dvije stambene zgrade sa liftom u živopisnom primorskom mjestu Rafailovići, koje se nalazi u Crnoj Gori. Ovi moderni stanovi izvrstan su izbor za one koji žele živjeti uz more ili traže priliku za ulaganje. Rafailovići se mogu pohvaliti prelijepom plažom udaljenom samo 500 metara od apartmana, au blizini se nalaze i poznati riblji restorani, koji su jedni od najboljih u regionu.

Imanje u srcu prirode i mirnom primorskom mjestu

U obje zgrade u kojima se stanovi nalaze dostupni su različiti rasporedi - od jednosobnih, dvosobnih do trosobnih, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Zgrade su izgrađene prema najstrožim standardima gradnje, korištenjem kvalitetnih materijala. Ispred zgrade se nalazi parking koji je na raspolaganju stanarima. Osim toga, jedna od kuća ima mali bazen koji je namijenjen isključivo za stanovnike zgrade, što daje dodatni komfor.

Posjedovanje nekretnine u Crnoj Gori donosi niz prednosti. Černá Hora je sve popularnije odredište za one koji traže mirno mjesto za odmor ili dugotrajni boravak. S pogledom na Jadransko more i izravnim pristupom plaži, ovo je idealna investicija. Cijene nekretnina uz more imaju dugoročni potencijal rasta, bilo za vlastito stanovanje ili kao izvor prihoda od pasivnog najma.

Rafailovići su popularna turistička destinacija, au isto vrijeme mirno mjesto za stalni boravak. Osim prekrasnih plaža, ovdje ćete pronaći sve potrebne gradske sadržaje - restorane, trgovine i kafiće. Prometna dostupnost je odlična, glavne prometnice i zračna luka u blizini. Obližnji grad Budva nudi još jedan širok raspon kulturnih i zabavnih aktivnosti.

Černá Hora – raj za ljubitelje prirode i investitore

Černá Hora nudi prekrasnu prirodu gdje se susreću planine i more. Ovaj mali, ali raznolik teritorij ima bogatu povijest i sve više privlači strane investitore i turiste iz cijelog svijeta. Zahvaljujući svom položaju na obali Jadranskog mora, popularan je kako za ljetni odmor tako i za cjelogodišnji boravak.

Naša kompanija Mojenemovitostumore nudi sveobuhvatne usluge kupovine nekretnina u Crnoj Gori. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu na lokalnom tržištu i širokoj ponudi od preko 200 nekretnina, možete biti sigurni da ćemo vam pomoći pronaći pravu nekretninu za vaše zahtjeve. Pružamo profesionalan i individualan pristup svakom klijentu kako bi vaša investicija bila sigurna i isplativa.

Ako tražite nekretninu u Crnoj Gori, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Rado ćemo Vam pomoći pronaći nekretninu koja će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve, bilo da tražite stan za stalni boravak, kuću za odmor ili priliku za investiciju.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
55 m2
Korisna površina
53 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00