UMAG - Stan u izgradnji - Odaberite svoj stan

Umag, Hrvatska – ID 13147
190,000 €
Područje 54 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/4
More 650 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

U gradu Umagu, na izvrsnoj i jedinstvenoj lokaciji, nalazi se stambena zgrada vrhunske kvalitete.

Nalazi se na pješačkoj udaljenosti od gradskih plaža, centra grada i šetnice, što ovaj projekt čini idealnim izborom za mlade obitelji i pojedince željne mira i opuštanja, bilo tijekom ljetnih mjeseci ili tijekom cijele godine. Svi bitni gradski sadržaji su u neposrednoj blizini.

Projekt nudi razne stanove, uključujući studio, jednosobne i dvosobne stanove. Stanovi su povezani dizalima i stepenicama. Svaki stan ima konobu i vanjsko parkirno mjesto ili garažu. Stanovi u prizemlju imaju i uređenu okućnicu. Zgrada se sastoji od suterena, prizemlja i tri kata.

U ovoj ponudi Vam predstavljamo izuzetno atraktivan stan u prizemlju. Glavna karakteristika ovog stana je prostrani dnevni boravak povezan sa moderno dizajniranom kuhinjom i blagovaonicom, spavaća soba, kupaonica i terasa. Uživat ćete u obilju prirodnog svjetla koje dolazi kroz prozore, stvarajući ugodnu atmosferu. Apartman ima ograđeni vrt gdje možete uživati u miru. Stanu također pripada konoba i jedno vanjsko parkirno mjesto što daje praktičnost i sigurnost. Njegov ravan stan nudi dovoljno prostora za ugodan život.

Ovaj stan predstavlja izvrsnu investiciju na brzo rastućem tržištu nekretnina u Umagu i zapadnoj obali Istre.

Građevinski radovi bit će gotovi do srpnja 2025. godine, au cijenu je uključen PDV.

Ako želite više informacija o ovoj nekretnini, dogovoriti razgledavanje ili dobiti informacije o mogućnostima plaćanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Naš tim Vam uvijek stoji na raspolaganju da Vam pruži sve potrebne informacije.

Projekt Residence se nalazi u Umagu, u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja. Važno je napomenuti da se u neposrednoj blizini nalaze trgovine, vrtić, škola, dom zdravlja, sportski tereni, kafići i restorani.

Istovremeno, nalazi se na pješačkoj udaljenosti od prvih gradskih plaža, centra grada i šetnice, što ovaj projekt čini idealnim izborom za stanovanje kako za mlade zaposlene obitelji, tako i za one željne odmora i mira, bilo tijekom ljeta mjeseci ili tijekom cijele godine.

Plaže, trgovine, restorani, galerije, muzeji, sportski centar, biciklistička staza i šetnica, ronilački centar / wakeboarding, teniski tereni, paintball, nogometno igralište, akvarij, windsurfing, banka, pošta, veterinarska ambulanta, ljekarna, dom zdravlja, dječji vrtić, škola , Marina ACI Umag, Golf Club resort Katoro, Golf Club Adriatic Savudrija

Trgovački centri, špilja Mramornica, park prirode Škarlina, biciklistička i pješačka staza San Rocco, Dino park, vodeni park Istralandia, razna arheološka nalazišta, Slovenija

NP Brijuni, NP Risnjak, Platak, PP Učka, centar Pule, zračna luka Pula, pulski amfiteatar i druga arheološka nalazišta, centar Rijeke, zračna luka Rijeka, Italija, Austrija

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Ekipa Mojenemovitostumore

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
54 m2
Korisna površina
52 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
640 m
Liječnik
1 km
Kafić
790 m
Restoran
830 m
Bar
790 m
Škola/vrtić
680 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00