2 sobe s pogledom na bazen, blizu plaže, Chatou Aheloy 2

Aheloy, Bugarska – ID 14726
60,500 €
Područje 59 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/6
More 400 m
Naknada za uslugu 600 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju namješten 2-soban stan ukupne površine 59,97 m² (izgrađena površina 52,72 m²), koji se nalazi u prizemlju novoizgrađenog kompleksa na popularnoj lokaciji Aheloj, samo 400 metara od plaža. Ovaj prekrasan apartman nudi miran život s izravnim pogledom na bazen, a zahvaljujući zapadnoj orijentaciji možete uživati u ugodnom večernjem suncu direktno s vlastite prostrane terase.

Raspored stana:

Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom

Spavaća soba sa izlazom na terasu

Ulazni hodnik sa spremištem

Kupaonica sa WC-om.

Balkon s izlazom iz obje sobe i pogledom na bazen

Interijer stana je u izvrsnom stanju, kompletno opremljen novim namještajem i tehnikom. Stan je spreman za trenutno useljenje i stvaranje nezaboravnih doživljaja. Zamislite jutra provedena uz šalicu kave na terasi, popodneva u opuštanju uz bazen i večeri kada možete uživati u atmosferi primorskog života.

Sadržaji i usluge kompleksa:

Veliki vanjski bazen s odvojenim dijelom za djecu i zonom za opuštanje

Uređene zelene površine i cvjetnjaci za ugodne šetnje

Recepcija s 24-satnim osiguranjem

Lift za jednostavan pristup svim katovima

Parking za stanare i posjetitelje

Kvalitetna gradnja i korištenje suvremenih tehnologija

Kompleks nudi sve pogodnosti za ugodan boravak i rekreaciju. Zahvaljujući svojoj lokaciji i izvrsnoj pristupačnosti, stan je izvrsna investicijska prilika s visokim potencijalom iznajmljivanja. Godišnji prinos od najma iznosi preko 4% i pokazuje trend rasta, što jamči stabilnu vrijednost vaše investicije. Godišnja naknada za održavanje iznosi 600 eura i uključuje upravljanje zajedničkim prostorima, njegu zelenila i bazena.

Prednosti posjedovanja stana na moru u Aheloju:

Aheloj je slikoviti primorski grad sa mirnom atmosferom, koji nudi idealne uslove za život i rekreaciju. Nalazi se na samo 5 minuta vožnje od povijesnog grada Nesebara i popularnog ljetovališta Sunčev breg. U neposrednoj blizini pronaći ćete trgovine, restorane, medicinske ustanove, škole i ostale gradske sadržaje. Grad Pomorije, poznat po ljekovitom blatu i lječilišnom turizmu, udaljen je samo 9 km. Aheloj je također dobro povezan s gradom Burgasom (29 km) i zračnom lukom zahvaljujući redovnim autobusnim linijama i minibusevima.

Zašto kupiti nekretninu u Bugarskoj uz MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Mi smo stručnjaci za nekretnine na području bugarske obale, s velikim iskustvom i poznavanjem lokalnog tržišta. Naše usluge uključuju potpunu pomoć pri kupnji, iznajmljivanju i upravljanju nekretninama u područjima kao što su Aheloy, Sunny Beach, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Pomorie i drugim atraktivnim lokacijama. Nudimo provjerene nekretnine, profesionalan pristup i sveobuhvatnu postprodajnu skrb. Mi smo lokalna tvrtka koja posluje u Bugarskoj tijekom cijele godine, a naš je prioritet osigurati vam nesmetan proces kupnje i kasnijeg upravljanja imovinom.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili da dogovorimo razgledavanje ove nekretnine. MOJA NEKRETNINA UZ MORE pomoći će vam pronaći idealan apartman za vaš odmor iz snova ili isplativu investiciju u Bugarskoj. Naše usluge i dugogodišnje iskustvo jamče da će vaša suradnja s nama biti maksimalno pouzdana i da će vam donijeti trajno zadovoljstvo. Budite dio naše priče i otkrijte s nama ljepote bugarske obale!

Kat
1
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
59 m2
Korisna površina
52.72 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
620 m
Liječnik
2 km
Kafić
350 m
Restoran
180 m
Bar
210 m
Škola/vrtić
580 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00