2 sobe s terasom i pogledom na more, kompleks Kaliakria Resort, Kavarna

Kavarna, Bugarska – ID 14507
82,500 €
Područje 84 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/4
More 600 m
Naknada za uslugu 1,090 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prostrani 2-sobni stan ukupne površine 84 m² na četvrtom katu luksuznog odmarališta Kaliakria, koje se nalazi u primorskom gradu Kavarna na sjevernoj obali Bugarske. Ovaj kompletno opremljen i namješten stan s prekrasnim pogledom na more odmah je useljiv i nudi sve što je potrebno za ugodan boravak ili ulaganje u nekretninu uz more.

Raspored stana: Apartman se sastoji od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice s wc-om i velike terase s prekrasnim pogledom na more na kojoj se možete opustiti. Stan je kompletno opremljen kvalitetnim namještajem i tehnikom, što omogućava odmah useljenje bez dodatnih ulaganja.

Sadržaji kompleksa Kaliakria Resort: Ovo vrhunsko odmaralište nudi širok raspon usluga i sadržaja, uključujući pet vanjskih bazena, restorane, bar, recepciju, 24-satnu zaštitarsku službu, njegovane vrtove, područja za opuštanje, dječje igralište i parking. Izvrsna prometna dostupnost osigurana je autobusima i osobnim vozilima.

Gradski sadržaji i lokacija: U neposrednoj blizini stana nalaze se kompletni građevinski sadržaji, uključujući škole, medicinske ustanove, vrtiće, poštu, supermarkete i druge trgovine i usluge. Plaža je udaljena samo 600 metara, što vam omogućuje jednostavan pristup moru i mogućnost uživanja u vodenim sportovima i kupanju. Godišnja naknada za održavanje iznosi 1090 €, što osigurava dosljedno visok standard resorta.

Zašto kupiti nekretninu uz more od MOJE IMANJE UZ MORE? Sa sjedištem izravno u Bugarskoj, naša tvrtka specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama na bugarskoj obali na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i druga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo širok izbor provjerenih nekretnina idealnih za investiciju i vlastito stanovanje. Pružamo kompletnu uslugu od kupnje nekretnine, preko upravljanja njome, do postprodajnih usluga. Na nas se možete osloniti u svakoj fazi, naš odnos s klijentima ne završava prodajom, već se nastavlja zahvaljujući našim vrhunskim uslugama.

Kavarna - idealno mjesto za vaše ulaganje Kavarna je slikoviti gradić na sjevernoj obali Bugarske, poznat po svojoj bogatoj povijesti, čistim plažama i prirodnim ljepotama. Nudi mirno okruženje, idealno za obitelji s djecom ili one željne odmora daleko od prenapučenih turističkih središta. Grad je također poznat po svojim kulturnim događanjima i festivalima koji dodaju živu atmosferu mjestu. U blizini se nalaze sjajni restorani, kafići i mnoge mogućnosti za aktivnosti u slobodno vrijeme.

Zašto investirati u nekretnine uz more u Bugarskoj? Bugarska postaje sve privlačnija destinacija za ulaganje u nekretnine, uglavnom zbog niskih troškova života, povoljne klime i infrastrukture koja se stalno razvija. Ulaganje u nekretnine u Bugarskoj nije samo sjajan način da uživate u ljepoti Crnog mora, već i da dugoročno osigurate vrijednost svog novca.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli pronaći svoju idealnu nekretninu uz plažu!

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
84 m2
Korisna površina
73.2 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
5 km
Kafić
5 km
Restoran
60 m
Bar
770 m
Škola/vrtić
5 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00