5% zajamčenog prinosa 3 sobe, dvije kupaonice s pogledom na more na Cipru

Paralimni, Cipar – ID 12906
207,000 €
Područje 86 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 3 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 863 €
Godišnji prinos: 5.0%

Južni Cipar 30 km od zračne luke Larnaca. Tražite nekretninu na Cipru sa zajamčenim povratom od 5 do 8%? Kod nas ste na pravom mjestu. Savjetovat ćemo vas kako povratiti PDV i uštedjeti 19% cijene nekretnine.

Jeste li gradski čovjek? Tražite stan iz snova na prekrasnoj lokaciji koji ima sve u blizini? Ako je tako, možda bi vas zanimao naš novi stambeni projekt u području Paralimnija na Cipru.

Paralimni je šarmantan grad s bogatom poviješću i kulturom, okružen prekrasnim plažama i prirodnim ljepotama. Naš projekt nudi prostrane i moderne jednosobne i dvosobne stanove s visokokvalitetnim završnim obradama i materijalima. Svaki apartman ima prostrani raspored s velikim natkrivenim balkonom - neki s dodatnim krovnim vrtom - uključujući natkriveni parking i dodatno spremište. Možete birati između različitih izgleda i veličina, ovisno o vašim potrebama i preferencijama. Bilo da u njemu želite živjeti za stalno ili ga koristiti kao kuću za odmor, uživat ćete u udobnosti i osjećaju euforije.

Iskoristite atraktivne cijene i fleksibilne planove plaćanja koje nudimo. Ne propustite priliku da posjedujete komadić raja na svom omiljenom mjestu, Paralimni.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
86 m2
Korisna površina
75 m2
Terasa
YES
Balkon
11 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00