Apartman u prizemlju, novogradnja, okućnica, 65 m od mora u Privlacama

Privlaka, Hrvatska – ID 12028
365,000 €
Područje 115 m2
Izgled 4+kk
Pod 1/3
More 65 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaja trosobnog stana u prizemlju sa vrtom. Samo 65 m od mora u Privlacama. Ovo je stan u novogradnji.

Raspored prostorija sastoji se od hodnika, 2 spavaće sobe, spavaće sobe s kupaonicom, kupaonice, vešeraja, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te natkrivene terase.

Neto korisna površina opisanog prostora je 102,85 m2. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto te vrt od cca 100 m2. Ukupna neto površina stana sa svim pratećim sadržajima je 115,35 m2.

Orijentacija stana na jug. Udaljenost od mora 65 m Udaljenost od centra 900 m.

Ističemo prednost pri kupnji ove nekretnine: Kupac ne plaća porez na promet nekretnine.

Izgradnja termo blokova od opeke. Toplinska izolacija fasade je polistiren 10 cm. Podna obloga se sastoji od pločica. Neki prozori su aluminijski, neki PVC, imaju troslojna stakla, rolete i mrežice protiv insekata. Klima uređaji su u dnevnom boravku i svakoj spavaćoj sobi. Podno grijanje na struju u kupaonici. Osim toga, ulazna vrata su otporna na provalu i požar. Podrazumijeva se energetski certifikat A.

Nekretnina je u izgradnji, a predviđeni rok useljenja je ljeto 2024. godine.

Privlaka je malo ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15 minuta vožnje od grada Zadra, smješteno na velikom pješčanom poluotoku između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Čisto more i duge, plitke pješčane uvale savršene su za potpuno opuštanje. Mjesto nudi sve potrebne sadržaje za ugodan i kvalitetan život: trgovine, restorane, poštu, polikliniku. Ljubitelji sporta i rekreacije koji se žele okušati u jedrenju ili surfanju pronaći će svoj rajski kutak u okolnim naseljima. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za miran i opuštajući obiteljski odmor u mediteranskom stilu.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Područje
115 m2
Korisna površina
102.85 m2
Terasa
100 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00